Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Klapa Šufit zablestela v Cankarjevem domu

C.U., 18.10.2023 09:55:43

Po razprodanih jubilejnih koncertih ob 30. obletnici delovanja na Hrvaškem, je pred dnevi tudi v Cankarjevem domu potekal težko pričakovani koncert Klape Šufit.

Delite na:
Klapa Šufit zablestela v Cankarjevem domu
Klapa Šufit je v Cankarjevem domu pripravila pravo poslastico za oboževalce. Promocijski material

V hram slovenske kulture na koncert odlične Klape Šufit je prišlo občinstvo iz cele Slovenije. Priljubljena klapa pa se je predstavila v najboljši možni luči. V Sloveniji imajo namreč res ogromno koncertov zato se je klapa odločila, da se svoji publiki pokloni na prav poseben način. Svoje največje uspešnice so namreč prvič pri nas izvedli ob spremljavi odličnega Godalnega kvarteta iz Splita.

Klapa Šufit, Cankarjev dom 3
Hite so izvedli tudi s pomočjo Godalnega kvarteta iz Splita.
Klapa Šufit

Številni se strinjajo, da so tako številni hiti, med katerimi je zagotovo tudi njihova največja uspešnica Ne diraj moju ljubav, resnično prelepo in nepozabno zazveneli tudi oviti v čudovite zvoke violine. Kar je navdušeno občinstvo večkrat potrdilo z dolgimi aplavzi. Nepozaben pa je bil tudi nastop njihove gostje, vedno energične in prekrasne Tanje Žagar, s katero je klapa na odru izvedla skupno uspešnico Za cili život. Dotaknili so se prav vsakega v dvorani. Saj je vidno navdušeno občinstvo komaj čakalo, da jih po koncertu lahko pozdravi in jim čestita za nepozaben večer.

Klapa Šufit, Cankarjev dom 2
Na odru se jim je pridružila tudi Tanja Žagar, s katero so odpeli uspešnico Za cili život.
Klapa Šufit

Prva izjava klape po koncertu je bila, da so zelo ganjeni in hvaležni svoji publiki, da jih toliko let že spremlja in množično obiskuje koncerte. Ta nepozaben koncert v Cankarjevem domu je zanje res stopnička na samem vrhu. Za kar se srčno zahvaljujejo svoji managerki Lidiji Benko in odlični organizacijski ekipi Koda Events in Vigna PR, ki jim pomagajo uresničevati sanje. Pravijo, da z skupnimi močmi lahko dosežemo nemogoče, vse kar si močno želimo. In mi si zagotovo želimo še veliko takšnih nepozabnih koncertov po Sloveniji.

klapa šufit.jpg

Za koncertom v Cankarjevem domu je stala ista organizacijska ekipa kot na razprodanem koncertu v dvorani Vetroslav Lisinski v Zagrebu. Na fotografiji Klapa Šufit s svojim vrhunskim klaviaturistom Vinkom Didovićem, organizatorjem Koda Events Danijelom in Danijelo Koradin, manegerko Lidijo Benko in priznanim klapskim voditeljem Jasminkom Šetkom.

NOVA USPEŠNICA

Do takrat pa uživajte v čisto sveži, novi pesmi Klape Šufit Ljubav je znala, ki je prav tako izšla pri diskografski hiši Scardona, ki klapo spremlja že vsa leta, za katero so javnosti že predstavili tudi videospot. Gre za prvo pesem po hitih Za cili život, ki so ga posneli s slovensko pevko Tanjo Žagar, Još me lipo gledaš, ki so ga posneli s hrvaškim pevcem Dinom Petrićem, in Mirno ti more. Občinstvo je nestrpno pričakovalo nekaj novega s strani Klape Šufit in čakanje se je izplačalo. Tudi tokrat je glavni navdih pesmi ljubezen. Pesem je delo Vinka Barčota, ki je tudi avtor njihovega mega hita Ne diraj moju ljubav, ki ima na YouTube kanalu že več kot 45 milijonov ogledov.