zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Klapa Šufit: Slovenski publiki se bodo poklonili z velikim koncertom

Promocijsko sporočilo, 07.10.2023 21:30:47

Po slavnostnih koncertih v Zagrebu in Splitu bodo v klapi Šufit veliki jubilej proslavili tudi s slovenskim občinstvom.

Delite na:
Klapa Šufit: Slovenski publiki se bodo poklonili z velikim koncertom
Klapa Šufit se veseli torkovega koncerta v Cankarjevem domu. Toni Lekić

Klapa Šufit v torek, 10. oktobra, pripravlja veliki koncert v ljubljanskem Cankarjevem domu. Letos so zaznamovali koncertno sezono na Hrvaškem, v Ljubljano pa z odrov prinašajo tudi neprecenljivo zakladnico dalmatinskih pesmi - pred vrati je še en nepozaben koncert! Klapa se koncerta zelo veseli. Pripravljen je bogat repertoar, predstavili pa bodo prerez kariere klape - od a cappella izvajanja avtohtonih dalmatinskih pesmi do mediteranskega klapskega popa. Vstopnico si zagotovite TUKAJ >>KLIKNITE<<

Na odru se jim bo pridružila prijateljica in slovenska glasbenica Tanja Žagar, s katero so posneli pesem Za cili život, pripravili pa so še eno presenečenje. "Cankarjev dom je resnično hram slovenske kulture in zato smo se odločili, da pripravimo nekaj res posebnega. Prvič boste imeli priložnost slišati klapo Šufit ob spremljavi godalnega kvarteta," je povedal Marko Lasić, ki je drugi tenor klape skupaj s Teom Bikićem in Jurico Nazlićem. Večer, poln uspešnic, bo popestril Splitski godalni kvartet.

Klapa Šufit
Klapa Šufit
Toni Lekić

Občinstvo navdušeno nad novo pesmijo 

Priljubljena klapa je pred dnevi izdala novo pesem z naslovom Ljubav je znala, za katero so javnosti že predstavili tudi videospot. Gre za prvo pesem po hitih Za cili život, ki so ga posneli s slovensko pevko Tanjo Žagar, Još me lipo gledaš, ki so ga posneli s hrvaškim pevcem Dinom Petrićem, in Mirno ti more. Občinstvo je nestrpno pričakovalo nekaj novega s strani Klape Šufit in čakanje se je izplačalo. Tudi tokrat je glavni navdih pesmi ljubezen. Pesem je delo Vinka Barčota, ki je tudi avtor njihovega mega hita Ne diraj moju ljubav, ki ima na YouTube kanalu že več kot 45 milijonovo ogledov. Zato ni presenetljivo, da je pesem hitro našla svojo pot do občinstva. "Z veseljem lahko povem, da je Klapa Šufit po skoraj dveh letih izdala novo pismo z naslovom 'Ljubav je znala'. Splačalo se je počakati, saj je pesem res odlična - vesela, lepa, ljubezniva ..." je povedal Teo Bikić, drugi tenor klape.

Klapa Šufit - iz spota (1).png
Izsek iz snemanja spota za pesem Ljubav je znala
Toni Lekić