zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Maja Martina Merljak ne more pozabiti snemanja za miss ovce

AM, 28.09.2023 09:40:32

Absurdnih primerov tudi tokrat ne bo manjkalo!

Delite na:
Maja Martina Merljak ne more pozabiti snemanja za miss ovce
Maja Martina Merljak je upodobila Terezo. Urša Premik / POP TV

Uporabniki in uporabnice Voya lahko znova vadijo svoj dolenjski naglas, saj se je na Voyu prejšnji četrtek začela četrta sezona priljubljene serije Za hribom! Vaščani najbolj zabavne vasice se tako vračajo z novimi absurdnimi zapleti, novimi romancami ter novimi tihotapskimi in preroškimi dogodivščinami.

Vaščani s soncem

Jernej Kuntner, Franci Kek, Primož Korošec, Karin Komljanec, Ivo Ban in Gašper Markun so nazaj kot vaščani s soncem polub'lenega dolenjskega St. Moritza. Vasice, ki ji ni para. Zvezdniški ekipi se je v četrti sezoni pridružila še simpatična Maja Martina Merljak v vlogi natakarice Tereze, ki jo je prej igrala Tina Potočnik Vrhovnik. Kaj jo je pritegnilo k vlogi? »Brutalnost situacij, v katerih se znajdejo liki, ki obljublja, da si bo lahko moja igralska norost dala duška,« pojasnjuje Maja Martina Merljak. In absurdnih okoliščin tudi to sezono ne bo manjkalo! »Pričakujte še več smeha in komičnih zapletov,« zatrjuje ekipa.

Kdo ima najlepšo ovco?

Za hribom
»Pričakujte še več smeha in komičnih zapletov,« zatrjuje ekipa.
POP TV

V četrti sezoni je župan Karl Zabašnik (Jernej Kunter) še vedno odločen, da bo svojo vasico postavil na turistični zemljevid. Pa tudi, če bo moral za to ustvariti lažno arheološko najdišče. Vaški frajer Đuro (Robert Korošec) se seznanja z ženskimi opravili ter dela sive lase svoji dragi, podžupanji Eriki (Karin Komljanec). Kdo je boljši, kadar zmore prevzeti vloge nasprotnega spola? Laci (Gašper Markun) pa je odločen, da bo osvojil simpatično Terezo in jo popeljal okrog sveta. Če se le znebi senilne gospe, ki je prišla z nakupom avtodoma. Pričakujte tudi nepozaben ples v maskah in nekaj medsosedskih tatvinskih podvigov. Izbor za miss je pa tako ali tako pasé, Zahribovci bodo imeli raje tekmovanje za miss ovce. Le čigava ovca je najlepša? Prav snemanja prizorov za miss ovce se Maja Martina Merljak še najbolj spominja. »Igralke smo se pošteno namučile na tistem odru, ker smo morale hkrati igrati svoj lik, igrati prizor, poleg tega pa po odru loviti svojo ovco, ki ji je dol viselo za vse, razen za koruzo – sosedovo, seveda,« se nasmeji.