zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Zares grozljiva zgodba, polna skrivnosti in preobratov

M.K., 23.09.2023 09:56:19

Zaradi velike količine vsebin, ki jih po celem svetu ustvarjajo za Netflix, ni čudno, da se kdaj pred širino izbora počutimo izgubljene. Vsak od nas se je že vsaj nekajkrat opekel z “napačno” izbiro, ki ni izpolnila pričakovanj. To velja še posebej za tiste, ki obožujemo skrivnostne detektivske dramske serije s pridihom trilerja, saj je ta žanr najpogosteje tisti, ki bodisi navduši ali popolnoma razočara. Nova nemška serija Liebes Kind vsaj po našem mnenju spada med prve, saj gledalce v šestih epizodah popelje skozi zgodbo z lahkoto, na koncu pa nas pusti zmedene, z zlomljenim srcem ter do dna ganjene.

Delite na:
Zares grozljiva zgodba, polna skrivnosti in preobratov
Nova nemška serija Liebes Kind je izjema, saj v šestih epizodah gledalce prepričljivo popelje skozi zgodbo in jih na koncu pusti zmedene, z zlomljenim srcem in globoko ganjene. Netflix

Serija sledi zgodbi istoimenske knjige Romy Hausmann o ženski, ki ji uspe pobegniti iz krutega ujetništva. Lena je mlada mamica dveh otrok, Hannah in Jonathana, ki je prisiljena živeti ujeta v hiši, ki bolj spominja na bunker. Njen ugrabitelj spremlja vsako dejanje, ki ga trojica naredi čez dan, ter jim določa strogo in nečloveško rutino, ki se je morajo držati. Med drugim jim omejuje dostop do hrane in stranišča. Leno pogosto ponižuje in napada, vsem pa v celoti preprečuje dostop do zunanjega sveta.

2 liebes-kind
Zaradi obsežne izbire vsebin na Netflixu se pogosto počutimo izgubljene, še posebej ko gre za izbiro detektivskih dramskih serij s pridihom trilerja, ki so žanr z velikim tveganjem za razočaranje.
Netflix

Neko noč Lena z malo Hannah pobegne in se grozljivo poškodovana od prometne nesreče znajde na urgenci. Medtem ko se ona zdravi, se Hannah zbliža z medicinsko sestro, ki takoj spozna, da je deklica izjemno neobičajna. Lokalna policistka Aida Kurt začne preiskovati nesrečo, a odkrije veliko več, kot je pričakovala. Hannah trdi, da je Lena pred odhodom iz hiše poškodovala njenega očeta, pojavijo pa se tudi sumi, da mati dveh otrok skriva nekaj zloveščega in da ni to, za kar se izdaja. Kaj se skriva za Lenino zgodbo? Od kod prihaja? In kdo je zlovešči ugrabitelj? Serijo Liebes Kind si lahko že ogledate na Netflixu.