zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Luka Basi končno razkril novico, ki so jo vsi čakali

PR, 12.09.2023 21:35:20

Priljubljeni glasbenik je v jutranjem VIP šovu obiskal Aktual, kjer je poskrbel za oznanitev, ki je nihče ni pričakoval.

Delite na:
Luka Basi končno razkril novico, ki so jo vsi čakali
Skrivnostni Luka Basi na Aktualu Luka Švigelj

Nevzdržno se približuje petek, 15. septembra, ko se Luka Basi že tretjič vrača na ljubljansko koncertno prizorišče Križanke. Na koncertu Spektakel duetov tudi letos pripravlja številne presenetljive kombinacije, s katerimi bo navdušil na odru. Čeprav dolgo ni želel razkriti, kdo se mu bo pridružil v glasbenih duetih pa je danes zjutraj na Aktualu poskrbel za presenečenje, ki ga nihče ni pričakoval.

Luka basi, Aktual 2
Luka Basi je popustil in razkril prva gosta.
Luka Švigelj

Luka basi, Aktual 1
Luka se v studiu Aktuala vedno odlično počuti in z veseljem razkrije kakšno skrivnost.
Luka Švigelj

Voditeljema Klemnu Bunderli in Žani Vidmar ga je nekako uspelo prepričati v to, da razkrije dva od številnih petkovih glasbenih gostov, pri čemer so mu pomagali kar poslušalci in gledalci Aktuala. Luka je dvema, ki sta podala pravilen odgovor, podaril čisto nov album, Lukov drugi, Anđeo i vrag, 2 vstopnici za petkov dogodek in majico iz kolekcije Luka Basi. Tisti, ki svoje vstopnice še nimate, si jo lahko sicer še vedno zagotovite TUKAJ >>KLINITE<<. 

Luka basi, Aktual 3
Aktualovca Klemen Bunderla in Žana Vidmar se že veselita petkovega koncerta.
Luka Švigelj

Luka basi, Aktual 4
Luka je na Aktualovem odru zapel tudi najovejšo pesem Momačka, ki jo lahko najdete na njegovem albumu Anđeo i vrag.
Luka Švigelj

Prvo gostjo je razkril na zelo zanimiv način, saj je v mikrofon kar zažvižgal njeno uspešnico Neka mi ne svane. Naloga nato seveda ni bila težka, Luki pa se bo v petek pridružila hrvaška pevka Danijela Martinović. Druge goste pa je razkril z recitiranjem njihove pesmi, ko je Žani namenil besede "Ti, ti, ti, ti, ti, ti, ti, ti moja rožica". Tudi ta odgovor je bil kot na dlani, saj so številni uganili, da bodo gosti tudi člani Ansambla Modrijani. Klemna je seveda zanimalo, ali bodo na odru v narodnozabavni različici ali kakšni drugi, Luka pa je skrivnostno odgovoril, da bo ta kombinacija "Presenetljiva, to bo res nora kombinacija," zaradi tega pa že komaj čakamo na petkov večer. Več gostov, vsaj zaenkrat ni želel razkriti, zato pa ima tudi poseben razlog. "Če daš ven plakat z vsemi gosti, na neki način že uničiš ves ta čar, saj ljudje že vedo, kaj pričakovati. Že s tem naredim šok trenutek, potem pa še z izborom pesmi."

Na voljo še zadnje vstopnice

Za petkov koncert so na voljo še zadnje vstopnice, število le-teh pa se iz ure v uro niža, zato si hitro zagotovite svojo >>KLIKNITE TUKAJ<<. Je pa pevec priznal, da vseh besedil še ne zna (ob čemer se je seveda iskreno nasmejal), a dodal, da je pred njim in njegovim bandom še zadnja vaja, ko bodo vse skupaj do podrobnosti izpilili in poskrbeli, da bo v petek vse tako kot mora biti. Njegova izjava v resnici niti ni presenetljiva, saj bo na odru Križank prvič uradno predstavil svoj čisto nov album Anđeo i vrag. Na njem pa je tudi njegov zadnji hit Momačka, za katerega je videospot delno naredil kar iz posnetkov svoje lastne fantovščine. Ob tem pa je za konec še obljubil: "V petek ne bo samo spektakel duetov, ampak bo cel koncert spektakel."