zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Poslovilni koncert pred domačim občinstvom

Alesh Maatko, 11.09.2023 16:23:39

Zmelkoow, band z Obale, ki nam je dal Bit, Čao sonček, Poredne goste, Sentiš-navadni, Kaj nam fali? ter v dobrih tridesetih letih skupnega delovanja posnel deset albumov, se poslavlja.

Delite na:
Poslovilni koncert pred domačim občinstvom
Zmelkoow Tomaž Povodnik

Zmelkoow so se letos že dvakrat velikopotezno in pompozno preventivno poslovili z dvema razprodanima koncertoma v Ljubljani in Mariboru. In ker je povsod lepo, a doma najlepše, bodo svoj največji (preventivni) poslovilni koncert priredili v portoroškem Avditoriju v soboto, 16. septembra. Obljubljajo, da bo to njihov zadnji poslovilni koncert (od tod tudi ime), da pa nam prihranijo solze, žalost in nato prošnje in moledovanje po vrnitvi, nam že vnaprej sporočajo, da se bodo po tem koncertu, ko si bodo zaželeli bolj pompoznih nastopov, raje držali dobrih, starih, preverjenih obletnic. Te tudi nikoli ne zatajijo ...

Portorož 2023

Zmelkoow imajo pravzaprav dober razlog za slovo: ker so že dolgo na sceni, so imeli priložnost opazovati cel kup izvajalcev, ki so se, mnogokrat preračunljivo, odločili organizirati poslovilni koncert (ali turnejo), na katerem so se s solzami v očeh poslavljali od publike. Čez nekaj mesecev pa so že bili nazaj rekoč, da ne zdržijo brez glasbe ali pa da se vračajo na željo oboževalcev. Precej prozorna promocijska finta, ki deluje … In tako so se Zmelkoow tudi sami odločili za zlorabo tega koncepta: najprej so napovedali (in razprodali) Veliki poslovilni koncert – prvič v ljubljanskem Kinu Šiška, nato še Veliki poslovilni koncert - drugič v mariborskem Štuku, sedaj je na vrsti še tretji, Največji poslovilni koncert – zadnjič v portoroškem Avditoriju. Pa bo res? Pustimo se presenetiti!