zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Dve uri in pol kakovostnih poročil v kosu

AM, 11.09.2023 11:48:07

4. september je bil pomemben za uredništvi informativnega programa Pro Plus. Tako oddaja Svet na Kanalu A kot oddaje 24UR na POP TV so s tem dnem osvežili in nadgradili.

Delite na:
Dve uri in pol kakovostnih poročil v kosu
Petra Kerčmar, voditeljica oddaje 24UR. Urša Premik

Na POP TV lahko ob 16. uri že gledate prva poročila, in sicer 24UR novice, ki jih bodo izmenično vodili osrednji voditelji. V prvem tednu je gledalce skozi prve dogodke doma in po svetu popeljala Petra Kerčmar. Ob 17.30 ostaja 24UR Popoldne in najbolj gledana poročila v državi 24UR ob 19.00 ter 24UR Zvečer ob 22.15. »Gledalcem bomo tako tedensko ponudili 70 minut informativnih vsebin več. S spremembo programske sheme bomo omogočili kar dve uri in pol kakovostnih poročil v kosu; najprej s popoldanskimi poročili na POP TV, s Svetom na Kanalu A in nato z osrednjo oddajo 24UR. Prav tako verjamemo, da bomo z obogatenim Svetom zadovoljili tudi najzahtevnejše občinstvo,« je povedal Damjan Košec, vodja informativnega uredništva.

Svet na Kanalu A

Adi Omerovič
Adi Omerović bo spremljal dogajanja na borzah, cene delnic, kriptovalut ter investiranja.
POP TV

V skoraj enourno shemo se je vrnila tudi oddaja Svet na Kanalu A ob 18.00, ki je odslej obogatena s tedenskimi rubrikami. Vsak ponedeljek bo novinar Adi Omerović finančno izobraževal Slovence, njegova rubrika Finančni svet bo namreč vsebovala novice z različnih finančnih področij. Ob torkih bo Sara Volčič še naprej razpletala kriminalne zgodbe, Ana Marija Ficko pa bo za sredin Svet pripravljala obsežnejše reportaže. Ob četrtkih bo ekipa Dejstev preverjala različne teme, ki zadevajo slehernega Slovenca.