zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Oh, moj bog! 58-letnica, ki dviguje pritisk!

kš, 06.09.2023 09:48:06

V uspešnem filmu iz leta 2000 je Elizabeth Hurley igrala vlogo čutne hudičevke, a ob pogledu na najnovejše fotografije, ki jih je britanska igralka objavila na svojem profilu na Instagramu, se sprašujemo, ali ni morda res sklenila pakta z Luciferjem: pri 58 letih v seksi bikiniju! Popolna in zapeljiva!

Delite na:
Oh, moj bog! 58-letnica, ki dviguje pritisk!
Elizabeth Hurley Instragra

Elizabeth Hurley svoje oboževalce pozdravlja naravnost iz Saint Tropeza, kjer divje uživa. Britanska igralka je s francoske riviere objavila nekaj fotografij, s katerimi je ovekovečila dneve pitja šampanjca, druženja s prijateljico Joan Collins in sproščenega sončenja.

elizabeth-hurley
Elizabeth Hurley
Instragra

Pozornost sledilcev pa je pritegnil posnetek, na katerem je Hurleyjeva v čudoviti formi, oblečena le v mikro bikini. Tvegan dvodelni kos pa je le še poudaril popolno postavo 58-letne zvezdnice: raven trebuh, napete noge in gladka koža! Zdi se, kot da zanjo čas ne teče.

elizabeth-hurley
Elizabeth Hurley
Instragra

Tudi daleč od obale se Elizabeth ne odreče pridihu čutnosti, saj je izbrala dolgo zlato kvačkano obleko, ki razkriva njen polni dekolte, videz pa je dopolnila z »divjim« kavbojskim klobukom.

elizabeth-hurley
Elizabeth Hurley
Instragra

»Brezčasna lepotica,« komentira marsikdo. »Namesto da bi se starala, postajaš iz dneva v dan bolj zapeljiva,« piše nekdo drug, nekateri pa gredo še dlje: »Res upam, da nisi sklenila pogodbe s hudičem, da boš videti 20 let mlajša, kot piše v tvojem potnem listu. Ob pogledu na fotografije se v nas pojavi dvom …«

elizabeth-hurley
Elizabeth Hurley
Instragra

Seksapil nima starosti

Elizabeth Hurley se na družbenih omrežjih ni prvič pohvalila s popolno postavo, ki je osupnila njene oboževalce. Igralka se dobro zaveda svoje čutnosti, ki jo na rdečih preprogah nadgrajuje tudi s precej drznimi videzi. Pred kratkim je bila to bleščeča rdeča obleka, ki jo je nosila na Majorki na pomembnem družabnem dogodku. Toda v čem je skrivnost lepote, za katero se zdi, da ne bo nikoli zbledela? Poleg dobre genetike zvezdnica razkriva, da zelo pazi na to, kaj jé, in to že od zajtrka naprej.

elizabeth-hurley
Elizabeth Hurley
Instragra

Za revijo The Cut je razkrila, da ima prav poseben trik, s katerim pospeši svoj metabolizem: »Takoj ko se zbudim, spijem dva kozarca vroče vode. Okus je precej odvraten, a je odličen za prebavni sistem.« Takoj zatem si Liz privošči obilen zajtrk, sestavljen iz grškega jogurta, banan in nekaj kapljic medu: »Rada imam preprosto, naravno hrano brez dodatkov. Imela sem majhno kmetijo in vse meso, ki ga je jedel moj sin, je prihajalo od tam.«

elizabeth-hurley
Elizabeth Hurley
Instragra

Na koncu pa je pojasnila, da je ekološka hrana dobra ne le za postavo, ampak tudi za lokalno gospodarstvo: »Podpora malim kmetom z nakupom njihovih pridelkov je vedno dobra.« Skratka, zvezdnica ni le lepa, ampak tudi zelo modra.

elizabeth-hurley
Elizabeth Hurley
Instragra

elizabeth-hurley
Elizabeth Hurley
Instragra