pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Coldplay v polnem zagonu

kš / STA, 24.07.2023 11:07:59

Britanska skupina Coldplay je objavila datume svojih koncertov poleti prihodnje leto v okviru evropskega dela svoje svetovne turneje. Skupina bo med drugim imela koncerte v Avstriji, Nemčiji, Italiji in na Madžarskem.

Delite na:
Coldplay v polnem zagonu
Coldplay nadaljujejo rekordno turnejo: prodali že več kot 7,5 milijona vstopnic, kar je več kot katera koli druga turneja v zadnjih dveh letih. Profimedia

Skupina bo tako v Evropi nadaljevala svojo Music Of The Spheres World Tour, ki se je začela marca 2022. Od začetka turneje je skupina prodala več kot 7,5 milijona vstopnic, več kot katera koli druga turneja v zadnjih dveh letih.

Coldplay bodo prihodnje leto med drugim 16. junija nastopili v Budimpešti na Madžarskem, 12. in 13. julija v italijanskem glavnem mestu Rim, 15. in 17. avgusta v bavarski prestolnici München ter 21. in 22. avgusta na Dunaju.

Coldplay osvojili glasbeno sceno, so prejemniki nagrade za najljubšega gostujočega izvajalca in lani
Coldplay osvojili glasbeno sceno, so prejemniki nagrade za najljubšega gostujočega izvajalca in lani tudi nagrade za turnejo leta
Profimedia

Turneja skupine Coldplay je doslej naletela na pozitiven sprejem tako pri oboževalcih kot kritikih. Skupina je že leta 2022 tudi prejela ameriško glasbeno nagrado za najljubšega gostujočega izvajalca ter lani nagrado za turnejo leta na podelitvi nagrad iHeartRadio.

Chris Martin je zbolel za
Chris Martin je zbolel za "resno pljučno okužbo.
Profimedia

Massachusetts Institute of Technology je minuli mesec tudi objavil poročilo, ki kaže, da je trenutna turneja skupine Coldplay doslej proizvedla 47 odstotkov manj emisij ogljika kot njihova prejšnja turneja po stadionih 2016/17. Poleg tega so po vsem svetu doslej posadili pet milijonov dreves za vsakega obiskovalca koncerta.