stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Šokantno priznanje Denise Dame! Ne boste verjeli, kaj vse mi je pošiljal ta pomemben POLITIK!!!

kš, 09.05.2022 07:00:10

Temnolasa Slovenka, ki je sodelovala v resničnostnem šovu Zadruga, kjer je poskrbela za obilico vroče krvi, škandalov, seksa pred kamerami, prepirov in pretepov, je ob izhodu iz te, lahko rečemo kar nore oddaje, poskrbela za dodaten odmerek škandalov!

Delite na:
Šokantno priznanje Denise Dame! Ne boste verjeli, kaj vse mi je pošiljal ta pomemben POLITIK!!!
Denise Dame Instragram

Zaslužek na OnlyFans

Denise Dame je gostovala v oddaji Utrip Srbije na televiziji Kurir, kjer je brez dlake na jeziku spregovorila o svojem donosnem biznisu na razvpiti platformi OnlyFans. Ta platforma, ki je doživela vzpon predvsem med pandemijo, je postala res donosen vir zaslužka za mnogo ljudi. Na OnlyFans se lahko objavljajo kakršnekoli vsebine, tudi pornografske. Nekatere so plačljive, zato lahko nekateri zelo lepo služijo. Lahko objavljajo le dele svojega telesa in tako ohranjajo anonimnost. Ti so primerni za populacijo, ki ji je blizu fetiš. Drugi, med katere spada tudi Denise, pa si ne belijo glave z anonimnostjo in se pokažejo brez cenzure. Seveda lahko uporabnik oziroma sledilec osebe z njo stopi v stik in jo prosi za dodatne vsebine … V tem primeru je plačilo dodatno. Denise Dame je brez dlake na jeziku spregovorila o svojem poslu.

denise-dame
Denise Dame
Instragram

denise-dame
Denise Dame
Instragram

Takšne vroče želje imajo …

Denise Dame je prav gotovo ženska, ki nima dlake na jeziku, pa tudi kje drugje najbrž ne … S svojimi izjavami o sledilcih na OnlyFans pa je pustila vse odprtih ust. Povedala je namreč, da je med njenimi najbolj zagrizenimi in aktivnimi sledilci kar nekaj zelo vplivnih in pomembnih ljudi. Voditelju Ivanu Gajiću je razkrila celo, kakšne so želje njenih sledilcev. »Veliko je takih, ki si želijo le, da si izmenjujemo vroča sporočila … Potem je nekaj takih, ki si želijo, da posnamem video s prav posebnimi zahtevami. No, nekateri me željo videti tudi v živo in mi seveda plačati, a tega absolutno ne počnem,« je povedala Denise radovednemu voditelju.

denise-dame
Denise Dame
Instragram

denise-dame
Denise Dame
Instragram

Denis se je v šovu pojavila v izjemno nenavadni izdaji, pod suknjičem namreč ni imela NIČESAR, med oddajo pa se je odločila, da se bo malce razkrila.

Pomemben in vpliven politik?! Kdo??!!

Seveda je voditelj radovedno spraševal naprej, želel je imena. A Denis je prava profesionalka in ji niti na pamet ni padlo, da bi razkrila prava imena. Je pa povedala nekaj detajlov. »Zdaj bom Denise Diskretna … Je kar nekaj slavnih ljudi, ja. Med temi je tudi zelo slaven in uspešen pevec, ki pa je poročen. Tudi on me je želel videti v živo, a seveda v to ne privolim. Še bolj kot ta pevec, ki je res zvezda, pa je pomemben in znan neki politik,« je skrivnostno povedala. S tem je tistim, ki so jo spremljali, dala občutek, da je ta politik izjemno pomemben in da ga pozna celotna regija. Imena nikakor ni razkrila. Mogoče pa ta politik sledi tudi kakšni drugi lepotički, ki bo kmalu razvozlala svoj poredni jeziček, predvsem če ji bo kdo ponudil še kakšen cekinček … Saj veste, denar je sveta vladar.

denise-dame
Denise Dame
Instragram

denise-dame
Denise Dame
Instragram

Denise je med oddajo povedala, da je ta pomembni politik tudi njej pošiljal vroče vsebine – od sporočil do česa drugega. Pravi, da ne bo NIKOLI razkrila, za KOGA gre!