korez (1) Svet24.si

Prebolela covid in izgubila prste na rokah

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

golob sarec pl bobo Reporter.si

Špilferderber Golob in trpeči Šarec: zakaj je ...

janez-lavre Necenzurirano

Političnim nasprotnikom odrekal ventilatorje, ...

Simona Weiss Njena.si

Simona Weiss bi postala babica

doncic Ekipa24.si

LUKAAAA! To se zgodi, ko na sceno stopi SLOVENEC! ...

Saši Lendero grozijo!

A. M., 16.10.2021 10:20:46

Ni bilo lahko in ni lahko, pravi priljubljena glasbenica.

Delite na:
Saši Lendero grozijo!
Hvala vsem, ki ste mi ob medijski objavi mojega stanja poslali na kupe dobrih želja, je dejala glasbenica. Facebook

»Prodana svinja in plagiatorska kuzla, ki v glavo rabi topovsko granato, je dobila svoje.« S temi besedami je na svojem profilu na Facebooku pred kratkim začela svoj ganljivi zapis Saša Lendero, ki je zadnje časa – ker se je javno izpostavila na protestih – deležna tako groženj in žalitev, ki jim kar ni videti konca. Vse to pa jo je posledično pripeljalo do tega, da je zbolela.

»Res sem obležala in se že dobrih 14 dni borim s temperaturo, polnimi pljuči gnoja, glavobolom (vmes sem bila tudi brez voha in okusa) ter hudo splošno utrujenostjo telesa. Vmes sem se, zaradi ostalih, tudi trikrat samotestirala in bila trikrat negativna. Hvala vsem, ki ste mi ob medijski objavi mojega stanja poslali na kupe dobrih želja! Pobožalo mi je dušo, saj sem v preteklih tednih dobila ogromno groženj ter žalitev, tudi da rabim topovsko granato v glavo, da sem prodana svinja, plagiatorska kuzla, da mi želijo intenzivno in podobno. Brez konca ... Ni bilo lahko in ni lahko! A verjamem, da v zadnjem obdobju nikomur od nas ni prav lahko. Vseeno pa imamo drug drugega in zavedanje, da sledimo resnico, svoja načela in svoje srce! Vedno več nas je, ki smo pripravljeni za to, v kar verjamemo, tvegati marsikaj. Tudi svojo eksistenco, svoje ime ... Vedno več nas je, ki ne pristajamo več na načrtno sejanje sovraštva med ljudmi na podlagi spola, političnega prepričanja, let, izobrazbe, rase in ne nazadnje cepilnega statusa. Ljudje so le dobri ali pa slabi ... in to je vse! Edino merilo je srce!« je strnila glasbenica, ki je ob tem še dodala: »Ostanite zdravi! Ostanite pokončni! Ostanite ljudje!«

Pevka pa je pod to fotografijo zapisala: "V teh dneh poskušam telesu dati čimveč zdrave hrane in tale zadnji domači paradajzek me je prav povabil k skupnemu kosilu ..."

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Saši želimo čimprejšnje okrevanje ter da se kmalu vrne tako na glasbene odre kot med ljudi, ki jo imajo radi.