stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Napeto je tudi med zvezdami

kl, 04.11.2020 12:29:04

Nekateri zvezdniki so napovedali, da se bodo v primeru Trumpove ponovne zmage izselili iz ZDA.

Delite na:
Napeto je tudi med zvezdami
Chrissy Teigen, Cardi B splet

Poleg navadnih državljanov tudi nekatere ameriške zvezde z nestrpnostjo in tudi s precej nervoze čakajo rezultate ameriških predsedniških volitev.

Nekateri morda tudi že pakirajo, saj so napovedali, da se bodo v primeru Trumpove ponovne zmage izselili iz ZDA.

John Legend,  Chrissy Teigen, Bruce Springsteen, Ricky Martin in Tommy Lee tako morda že imajo za vsak primer spakirane kovčke. Sicer je bilo podobno na prejšnjih volitvah, ko so  Miley Cyrus, Chelsea Handler, Samuel L Jacksona in Amy Schumer napovedali enako. Vendar se, to zdaj vemo, ni izselil nihče od njih.

john legend.jpg
John Legend
splet

"Tukaj smo bili rojeni in tu smo odrasli. Naša družina je tukaj," je za Cosmopolitan izjavil John Legend. "Težko bi bilo oditi. Vendar ne vem, kaj je treba narediti, če vaš vodja uničuje demokracijo. V nekem trenutku, če bo pri tem še naprej uspešen, bomo razmišljali o tem, da odidemo nekam, kjer še obstaja prava demokracija, ki spoštuje zakone in človekove pravice," je dejal.

Kako napete so letošne voltive, je po svoje opisala Cardi B, ki je na instagramu objavila fotografijo, na kateri kadi kar tri cigarete naenkrat.

"Kako se počutim, ko države postajajo rdeče", je napisala in s tem mislila na to, da so na zemljevidu volitev tiste zvezne države, v katerih vodi ali je že zmagal Trump, obarvane z rdečo barvo, barvo republikanske stranke.

Sharon Stone je objavila posnetek, na katerem joče, medtem ko gleda rezultate, ki so v času, ko je to posnela, kazali v Trumpovo korist. Ob tem se je zahvalila vsem, "ki so se trudili na teh volitvah".

Čeprav je napisal pesem "Born in the U.S.A." ("Rojen v ZDA") je pevec Bruce Springsteen za avstralski Daily Telegraph dejal, da ga bodo v primeru Trumpove zmage "videli na prvem letu iz ZDA". Trumpa je označil za grožnjo demokraciji. "Nisem prepričan, če ga (Trumpa - op.p.) naša demokracija lahko zdrži še naslednja štiri leta," je dejal.

Tommy Lee, bobnar rock skupine Mötley Crüe, je prav tako napovedal selitev čez lužo. "Vrnil se bom v svojo domovino, Grčijo (tam je rojen . op.p.) kupil si bom hišo na nekem otoku", je dejal. "Zdi se mi, da ljudje v Evropi in ostalem svetu gledajo Ameriko in si mislijo, kaj za en ku*ac mi tu počnemo."

Tudi latino pop zvijezda Ricky Martin in njegov soprog Jwan Yosef se pripravljata na "la vida loca" ("noro življenje") nekje zunaj ZDA. "Mislim da je Biden edina opcija ki jo imamo in pri tem je odliče, saj je že celo življenje v politiki," je dejal za revijo Variety.