UPOGIB TRUPA 2 Svet24.si

Najboljše vaje za krepitev telesa, ki jih lahko ...

princ filip Svet24.si

To je edina slaba stvar, ki jo je imel o kraljici ...

Tito in Jovanka Reporter.si

Obračun na rdečem dvoru: ljubosumna Jovanka ...

koronavirus, lokal, restavracija, terasa, mize, gostilna Svet24.si

V soboto odprtje teras po vsej državi, v rumenih ...

jelko-kacin Necenzurirano

Kdo je 300 prvorazrednih za cepljenje

renata-šapina Njena.si

Renata iz Ugodno oddam sina: 'V življenju nič ne...

miran rudan Njena.si

Miran Rudan zaradi razmerja z 20 let mlajšo ...

Princ William takega obnašanja od brata ni pričakoval

dvorna miška, 01.03.2021 08:05:15

Čeprav naziva princ Harry ne bo nikdar izgubil, pridobil ga je namreč z rojstvom in mu avtomatsko pripada, pa sta od prejšnjega tedna s soprogo Meghan dokončno odrezana od kraljeve družine.

Delite na:
Princ William takega obnašanja od brata ni pričakoval
Meghan in Harry instagram

Kraljici sta potrdila, da se ne bosta več vračala pod okrilje kraljeve družine, kraljica pa jima je pobrala vse nazive, pokroviteljstva in ju izključila iz organizacij, s katerimi sodelujejo le aktivni člani kraljeve družine. Princ Harry je bil prepričan, da bo babica bolj milostna.

Razglas o odvzemu je kraljeva družina oddala tudi pismeno, objavljen pa je tudi na spletni strani družine. V uradni izjavi so napisali med drugim: »Čeprav nas njuna odločitev žalosti, ostajata ljubljena člana kraljeve družine.«

A v resnici je kraljici prekipelo in ima dovolj sedenja na dveh stolih. Harry, ki ga je odločitev vidno prizadela, ni ostal tiho. V svoji uradni izjavi sta zakonca zapisala: »Vsi lahko delujemo v službah namenjenim za javno dobro. Služiti javnosti je univerzalno poslanstvo.«

Z organizacijami sta bila namreč v stiku tudi celoten čas pandemije. A ta nesramna izjava, takoj po razglasu, ni užalostila le kraljice Elizabete II. V šoku je bil tudi princ William, ki takega obnašanja od brata ni pričakoval.