profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Princ William takega obnašanja od brata ni pričakoval

dvorna miška, 01.03.2021 08:05:15

Čeprav naziva princ Harry ne bo nikdar izgubil, pridobil ga je namreč z rojstvom in mu avtomatsko pripada, pa sta od prejšnjega tedna s soprogo Meghan dokončno odrezana od kraljeve družine.

Delite na:
Princ William takega obnašanja od brata ni pričakoval
Meghan in Harry instagram

Kraljici sta potrdila, da se ne bosta več vračala pod okrilje kraljeve družine, kraljica pa jima je pobrala vse nazive, pokroviteljstva in ju izključila iz organizacij, s katerimi sodelujejo le aktivni člani kraljeve družine. Princ Harry je bil prepričan, da bo babica bolj milostna.

Razglas o odvzemu je kraljeva družina oddala tudi pismeno, objavljen pa je tudi na spletni strani družine. V uradni izjavi so napisali med drugim: »Čeprav nas njuna odločitev žalosti, ostajata ljubljena člana kraljeve družine.«

A v resnici je kraljici prekipelo in ima dovolj sedenja na dveh stolih. Harry, ki ga je odločitev vidno prizadela, ni ostal tiho. V svoji uradni izjavi sta zakonca zapisala: »Vsi lahko delujemo v službah namenjenim za javno dobro. Služiti javnosti je univerzalno poslanstvo.«

Z organizacijami sta bila namreč v stiku tudi celoten čas pandemije. A ta nesramna izjava, takoj po razglasu, ni užalostila le kraljice Elizabete II. V šoku je bil tudi princ William, ki takega obnašanja od brata ni pričakoval.