otrok Svet24.si

"Ena generacija ni prišla v stik z virusi, zdaj ...

miha kralj 1 Svet24.si

Huda nesreča sina slovenskega glasbenika

dijaki, srednješolci, učilnica, preizkus znanja Svet24.si

Incident v Zagorju ob Savi, učenci naj bi se ...

jansa dimnik plezanje vlada Reporter.si

Navadnim ljudem je plezanje na trboveljski dimnik ...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

sex actually Odkrito.si

Voditeljica ostala zgrožena, ko ga je slišala ...

Utopitev Ekipa24.si

GROZA! Skoraj jo je ŽE REŠIL, nato sta OBA ...

Kraljeva palača se maščuje princu Harryju, to so naredili njegovi hčerki Lili

k.a., 02.08.2021 08:00:18

Na britanskem dvoru je ves čas napeto.

Delite na:
Kraljeva palača se maščuje princu Harryju, to so naredili njegovi hčerki Lili
Kraljica Elizabeta PROFIMEDIA

Princ Harry in vojvodinja Meghan Markle sta v preteklih mesecih britansko kraljevo palačo pretresla do temeljev in družini povzročila kar nekaj neprespanih noči. A je zdaj na svoj račun prišla tudi palača, saj njuna hčerkica Lilibet Diana osem tednov po rojstvu še vedno ni vpisana med naslednike za prestol na uradnih straneh kraljeve palače.


Lilibet Diana je bila rojena že pred osmimi tedni, po britanskih zakonih pa je osma v vrsti za britanski kraljevi prestol. Palača navadno takoj po rojstvu novega člana kraljeve družine na svojih uradnih straneh vpiše novega člana in ga uvrsti v vrsto za naslednika prestola, pri mali Lili pa se jim očitno nikamor ne mudi. Na uradnih straneh je zapisano, da je princ Andrew še vedno osmi v vrsti za kraljevi prestol, čeprav je z rojstvom Harryjeve hčerke Lili padel na deveto mesto.


Ob rojstvu princa Archieja je palača potrebovala pičlih 15 dni, da je na uradnih straneh spremenila vrstni red prestolonaslednikov, ob rojstvu princa Louisa, tretjega otroka Kate Middleton in princa Williama, pa so spremembo naredili že v 12 dneh.


Mnogi so prepričani, da se palača tako maščuje princu Harryju in Meghan Markle, saj je kraljevi par v preteklih mesecih povsem brez zadržkov v medijih razpravljal o življenju na kraljevem dvoru, v javnost pa so prišle nekatere šokantne podrobnosti, ki kraljevi palači niso bile niti najmanj po volji.


Meghan in Harry sta prav gotovo na trnih, ker se kraljeva palača tako zelo obira, verjetno pa se dobro zavedata, da sta za to kriva povsem sama, saj sta v preteklih mesecih medijem razkrila številne podrobnosti iz njunega življenja na britanskem dvoru in posledice takšnih dejanj je bilo seveda pričakovati.