Matjaž Javšnik Dobra karma

Po šestih letih dokončno slovo Matjaža ...

1_tanja zajc zupan mož bogdan Svet24.si

Je 11 let starejši od mene, a je ravno ...

ziga turk pl1 Reporter.si

Žiga Turk: Levica je uničila vlado, zdaj bo še ...

revščina Svet24.si

Država, jih slišiš? Oni so bili in ostajajo ...

43820185fa2501bdbaaf1bacd2c881b5 Necenzurirano

Bi Janša molčal, če bi novi sev virusa prinesla...

ukradena-kolesa, policija, ljubljana Odkrito.si

Prepoznate svoje ukradeno kolo?

miss grohar Njena.si

Želi se vrniti v pevske in voditeljske vode

Italijanski 'zdravnik': Tega ne bi počel, tudi če bi me v to silili z mučenjem

A. M., 26.01.2021 11:33:22

Serija Doc, v kateri Luca Argentero igra odličnega zdravnika Andreo Fantija, je požela veliko pozornosti in rekordno gledanost ter navdušila tako pri nas kot tudi onstran luže.

Delite na:
Italijanski 'zdravnik': Tega ne bi počel, tudi če bi me v to silili z mučenjem
Igralec je razkril, da nikoli ne bi mogel biti zdravnik Instagram

Priljubljena serija Doc - v dobrih rokah, ki jo spremljamo na Planetu in v sosednji Italiji ruši rekorde gledanosti, je bila zaradi pandemije covid-19 prisiljena k nekaterim ukrepom. Snemanje novih delov so spomladi morali za nekaj časa celo prekiniti.

Priljubljeni italijanski igralec Luca Argentero, ki smo ga videli še v hollywoodski uspešnici Jej, moli, ljubi, igra odličnega zdravnika Andreo Fantija.

Vrnitev na snemalno prizorišče je igralca Luco Argentera neizmerno razveselila. "Mislim, da lahko v imenu vseh kolegov rečem, da se je bilo čudovito vrniti na delo. Dalo nam je spet neki občutek normalnosti, pa čeprav stvari niso potekale čisto tako kot pred tem. Hkrati nas je spremljalo navdušenje nad nepričakovano izjemno uspešnostjo serije. Komaj smo čakali, da gledalcem predstavimo nadaljevanje zgodbe o zdravniku Andrei Fantiju."

luca-argentero, doc, doc-v-dobrih-rokah
Z mojim likom si ne bi mogla biti bolj različna, priznava Luca Argentero.
Planet TV

Igralec je priznal, da igranje zdravnika v teh občutljivih mesecih ni bilo lahko. "Na začetku me je zelo skrbelo, kako bom predstavil poklic zdravnika, saj tukaj ni veliko prostora za improvizacijo ali napake. Čutil sem veliko odgovornost v povezavi s tem, kaj si bodo mislili pravi zdravniki, ko si bodo ogledali serijo."

Prav zaradi tega so bili ustvarjalci serije pozorni na vsako podrobnost. "Za zdaj nihče od nas ni bil deležen kritik. Odzivi zdravnikov in medicinskih sester so dobri in pravijo nam, da zelo dobro zastopamo njihov poklic," je povedal igralec, ki goji izredno spoštovanje do vseh, ki delajo v zdravstvu, vseeno pa se sam nikoli ne bi odločil za ta poklic.

luca-argentero, doc, doc-v-dobrih-rokah
Serija Doc – v dobrih roka lahko spremljamo Planetu ob četrtkih in petkih zvečer.
Planet TV

"Z mojim likom si ne bi mogla biti bolj različna. On je zelo brezkompromisen, sam pa prihajam iz Torina in stvari raje rešujem diplomatsko. Sam tudi nikoli ne bi mogel biti zdravnik. Tega ne bi počel, tudi če bi me v to silili z mučenjem," se je pošalil italijanski zvezdnik, ki smo ga lahko videli tudi v hollywoodski uspešnici Jej, moli, ljubi, kjer je zaigral ob Julii Roberts.

Serija Doc – v dobrih rokah (DOC – Nelle tue mani) je posneta po resničnih dogodkih.

luca-argentero, doc, doc-v-dobrih-rokah
Američani so se že odločili, da bodo posneli svojo različico te serije.
Planet TV