olivia in anna Svet24.si

Spregovorila mama hčera, ki ju je utopil ...

kraljica-elizabeta-ii Svet24.si

FOTO: Biden prekršil kraljevi protokol; izdal je,...

duhovnik zupnik pf Reporter.si

Skrivnosti duhovniških premestitev: nezakonski ...

mesečinka, pelagia-noctiluca Svet24.si

V Istri na kopalce preži nevarna meduza

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

hiša, krsta, coffin-house Odkrito.si

FOTO: Edini na svetu, ki živijo v KRSTI!

nives oresnik Njena.si

Nives Orešnik spet našla srečo

Deželaka Junaka v primeru poraza čaka kruta kazen!

B.M., 08.06.2021 07:30:54

Dobrodelna akcija Radia 1, Deželak Junak je v polnem zamahu, za voditeljem Miho Deželakom je že skoraj 6 etap. Zdaj pa mu je Gargamel sporočil grozljivo novico.

Delite na:
Deželaka Junaka v primeru poraza čaka kruta kazen!
Gargamel je Deželaka Junaka spravil v dilemo Radio 1

Na poti mu gre odlično in vsak dan je bližje cilju. V Čatežu pa mu je pot znova prekrižal Gargamel, ki je imel zanj grozljivo novico, ob kateri je Deželak ostal brez besed. Zlobni direktor je postregel s tem, kaj čaka poraženca njunih skupnih izzivov.

Miha se mora namreč  z Gargamelom pomeriti v petih tekmah, zmagovalec je tisti, ki prvi doseže 3 zmage.

Če Junak tekmo izgubi, pa ga čaka nezaslišana kazen! Gargamel mu je povedal, da bo moral skočiti iz letala – brez padala!

Ubogemu Junaku je postregel tudi z adrenalinskim posnetkom takšnega skoka - v katerem neznanec skoči brez padala, nekaj sekund prosto pada, nato pa ga njegov kolega, ki ima padalo, ulovi in pripne, da skupaj varno pristaneta.

Deželak je bil na robu solz in je skrušen priznal, da česa takega ne zmore narediti in da ima tudi njegov pogum svoje meje.

Zato je celo Gargamel pokazal košček dobrote in mu ponudil - nič kaj bolj prijazno -  alternativo, ki jo je tudi demonstriral. Na njegov kvadrocikel je privezal vrv in napovedal, da bo moral celo četrtkovo traso z vrvjo vleči kvadrocikel, na njem Gargamela in zraven še  njegovega prijatelja, ki ima 200 kilogramov. Deželak je tako pred veliko dilemo. Oba izziva sta v primeru poraza, kruta, katerega bo izbral, pa bomo videli zelo kmalu.

Deželaku pa lahko pomagamo vsi in sicer tako, da pošljemo SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919. Vsa zbrana denarna sredstva bodo namenjena počitnicam otrok iz socialno šibkih družin.