Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa pl 3 Reporter.si

Je Janša sodobni Valjhun, ki skuša čim bolj ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Deklina zgodba si ni zaslužila nagrade. Rekordne izgube so upravičene.

M.K., 21.09.2021 11:00:00

Na podelitvi emmyjev je serija prejela skupno 21 nominacij, a ostala brez sleherne nagrade. Glede na kakovost četrte sezone pa to sploh ne preseneča.

Delite na:
Deklina zgodba si ni zaslužila nagrade. Rekordne izgube so upravičene.
Deklina zgodba Hulu

ZMAGOSLAVNA PRETEKLOST, ŽALOSTNA PRIHODNOST?

Leta 2018 je prejela emmyja za izjemno dramsko serijo, od takrat pa se ocene in priznanja serije ponudnika pretočnih vsebin Hulu nenehno zmanjšujejo. Kaj se je zgodilo?

Na podelitvi emmyjev 2021 je bila serija nominirana za izjemno dramsko serijo, izjemno režijo dramske serije in izjemen scenarij za dramsko serijo. Elisabeth Moss je za vlogo June Osborne prejela nominacijo za izjemno glavno igralko v dramski seriji, nekateri njeni soigralci pa so bili nominirani za svoje stranske vloge. 

Kljub mnogim nominacijam pa so ostali praznih rok. Izgubili so prav v vsaki kategoriji. Nekateri oboževalci serije so takšen izid napovedali. Seriji namreč očitajo, da je napačno usmerjena in da je postalo pisanje v četrti sezoni veliko slabše. 

Uporabnik spletnega foruma je zapisal: “Vesel sem za igralce, saj je nominacija ali zmaga vedno spodbuda za kariero, toda za serijo kot celoto se zdi, da se v tem trenutku, glede na to, kako se razpleta četrta sezona, le napaja iz svoje prvotne slave in ugleda, ki je povezan s knjigo.”

Drugi je poudaril: “Nihče od igralcev ni slab, vendar jim pisanje na tej točki ne daje najboljših priložnosti, da bi zasijali…”

Oboževalci so tako skoraj soglasno priznali, da si serija letos nagrade ne bi zaslužila. 

deklina zgodba.png
Deklina zgodba
Hulu

REKORDNE IZGUBE

Serija se je zapisala v zgodovino, a iz popolnoma napačnih razlogov. Na podelitvi nagrad za emmyje je namreč postavila rekord, ki si ga noben ne želi. Distopična drama je izgubila vse nagrade, za katere je bila nominirana in s tem postavila rekord za največ izgubljenih nominacij v enem letu in tako presegla AMC-jevo serijo Mad Men, ki je leta 2012 izgubila 17 nagrad.

Hulu je sicer že napovedal peto sezono serije. Mogoče bo to priložnost, da se odkupi.