sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Očetovstvo pri 79 letih

kš, 17.05.2023 13:00:28

Legendarni ameriški filmski igralec Robert De Niro je ob promociji svojega novega filma O mojem očetu v intervjuju za ET Canada razkril, da se je v starosti 79 let razveselil rojstva sedmega otroka.

Delite na:
Očetovstvo pri 79 letih
Robert De Niro in Kim Cattrall na premieri filma O mojem očetu 9. maja 2023 v New Yorku Profimedia

Presenetljiva novica je prišla na dan, ko je De Niro opozoril na napačen podatek, ki ga je novinarka navedla o številu njegovih otrok.

Novo poglavje v življenju Roberta De Nira

»Pravzaprav imam sedem otrok,« je povedal De Niro, dvakratni dobitnik oskarja, ter dodal: »Pravkar sem dobil otroka.« Podrobnosti o materi ali spolu otroka niso bile navedene. New York Post je medtem poročal, da naj bi sedmega otroka igralec imel s svojo inštruktorico tajčija Tiffany Chen, ki jo je spoznal leta 2015 na snemanju filma Pripravnik.

Robert De Niro je oče šestim otrokom iz preteklih razmerij. Dva otroka ima s prvo soprogo Diahnne Abbott, s katero je bil poročen med letoma 1976 in 1988. Njuna hči Drena je stara 51 let, sin Raphael pa 46. Z nekdanjo partnerico, manekenko Toukie Smith, s katero sta bila skupaj od leta 1988 do 1996, ima dvojčka Juliana in Aarona, stara 27 let. Iz zakona z igralko Grace Hightower, s katero je bil poročen med letoma 1997 in 2018, pa izhajata 25-letni sin Elliot in 11-letna hčerka Helen. V svojo družino pa šteje tudi štiri vnuke.

Robert De Niro je oče šestim otrokom iz preteklih razmerij ... sedaj pa je prišel sedmi!
Robert De Niro je oče šestim otrokom iz preteklih razmerij, sedaj pa je prišel sedmi!
Profimedia

Nepozabni filmski dosežki Roberta De Nira

Medtem ko je prihod sedmega otroka nedvomno pomembna prelomnica v osebnem življenju De Nira, ne moremo mimo njegovih filmskih dosežkov, ki so ga uvrstili med največje ikone filmske industrije. De Niro je prvega oskarja prejel za najboljšo stransko moško vlogo v filmu Boter II leta 1974, drugega pa za najboljšo glavno moško vlogo v filmu Razjarjeni bik leta 1980. Poleg oskarjev so njegov talent potrdile tudi številne druge nagrade, med drugim na filmskem festivalu v Cannesu in Beneškem filmskem festivalu.