sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

Ji res dvorita Hamilton in Tom Cruise?!

kš, 17.05.2023 12:45:56

Vsi njeni oboževalci čakajo, kdo bo tisti srečnež, ki bo osvojil njeno srce. Nekateri navijajo za igralca, drugi pa za športnika ... Bo morda prišel še tretji?

Delite na:
Ji res dvorita Hamilton in Tom Cruise?!
Shakira je sprožila nove govorice o romanci, ko je v Miamiju uživala na izletu z ladjo z zvezdnikom F1 Lewisom Hamiltonom, nekaj ur po tem, ko so ju opazili v restavraciji. Profimedia

Je razpeta med Tomom Cruisom in Lewisom Hamiltonom?!

Vsakič, ko se govori o ljubezenskih zgodbah kolumbijske popzvezde, so njeni oboževalci takoj na nogah. Po njenem razhodu z nogometašem Gerardom Piquéjem so se v medijih pojavile številne govorice o novih osvajalcih. Med moškimi, ki naj bi osvajali njeno srce, sta se pojavila igralec Tom Cruise in dirkač formule 1 Lewis Hamilton. A kakšna je resnica o njenem trenutnem ljubezenskem statusu?

Shakira in Tom Cruise: Obnova življenja po ločitvi

Shakira se je po razhodu z Gerardom Piquéjem, s katerim ima dva otroka, hitro postavila na noge. Na glasbeno sceno se je vrnila z dvema uspešnicama, Music Sessions Vol. 53 in Te quedo grande, v katerih odmeva njena ločitev in domnevno Piquéjevo varanje. Medtem so jo v javnosti večkrat opazili v družbi zvezdnika Toma Cruisa. Po poročanju TMZ so bila njena druženja s Cruisom v Miamiju precej pogosta, po enem od teh srečanj naj bi ji celo poslal šopek rož. Vendar je po poročanju ameriške spletne strani vsakršna romantika med njima zanikana. Shakira naj bi bila po navedbah virov, ki so ji blizu, trenutno samska.

Shakira uživa na bosonogem izletu s kopico moških prijateljev, med katerimi je tudi zvezdnik F1 Lewi
Shakira uživa na bosonogem izletu s kopico moških prijateljev, med katerimi je tudi zvezdnik F1 Lewis Hamilton.
Profimedia

Prijateljstvo med Shakiro in Lewisom Hamiltonom: brez ljubezenskih iskric

Po govoricah o morebitni zvezi s Tomom Cruisom so se pojavile še govorice o njenem domnevnem razmerju z Lewisom Hamiltonom. Po poročanju TMZ so pevko opazili na ladji v družbi prijateljev, med katerimi je bil tudi Hamilton. A ponovno so poročali, da med njima ni bilo ničesar romantičnega, saj ju povezuje le prijateljstvo. Shakirino srce naj bi bilo torej svobodno in bije le za glasbo.

Življenje po ločitvi: Shakira se osredotoča nase

Pevka se po boleči ločitvi od Piquéja zanesljivo pobira. Odločila se je, da bo zapustila Barcelono in se z otroki preselila v Miami. Kljub vsemu se ni odrekla svojemu življenju, glasbi in druženju s prijatelji, med katerimi so tudi slavne osebe, kot sta Cruise in Hamilton. Je pa jasno, da v njenem trenutnem življenju ni prostora za novo ljubezen. Shakira je odločena, da bo tokrat začela znova, s poudarkom na svoji karieri in osebni rasti.

Tom in Shakira sta se 7. maja 2023 udeležila dirke za veliko nagrado formule 1 v Miamiju na mednarod
Tom in Shakira sta se 7. maja 2023 udeležila dirke za veliko nagrado formule 1. v Miamiju na mednarodnem avtoodromu v Miami Gardensu na Floridi.
Profimedia