sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

Babica v bikiniju razvnela Instagram!

kš, 17.05.2023 12:30:03

Družinska podpora v težkih časih: v ozadju veselja ob novem družinskem članu je tudi boleča resničnost – diagnoza demence pri Bruceu Willisu, Rumerinemu očetu. Družina v teh težkih časih ostaja zbrana okoli njega.

Delite na:
Babica v bikiniju razvnela Instagram!
Ta fotografija pa je nastala pred 34 leti. Instagram

Veselje Demi Moore ob tem, da je postala babica, je neustavljivo in ga ne namerava skrivati. Hollywoodska igralka se je na Instagramu v bikiniju pokazala v čudoviti formi, da bi svetu pokazala lepoto svoje vnukinje Louette in očitno tudi svojo lepoto. Trije čudoviti posnetki, ki prikazujejo tri generacije žensk in ponos, da so matere: spet jo vidimo z dojenčkom. Potem je tu še fotografija izpred 34 let, ko je pričakovala svojo prvorojenko Rumer.

Bikini je vedno enak, trikotnik z leopardjim vzorcem, ki ga je igralka vajena nositi. Kot prikazuje vrtiljak fotografij, ki ga je delila ob materinskem dnevu, je Demi Moore v najtežjem trenutku stisnila Rumerino roko, a je bila takoj nagrajena s pogledom na Louettin sladki obraz.

Mama, ki pomaga hčeri med porodom.
Mama, ki pomaga hčeri med porodom.
Instagram

To je tudi ena od redkih fotografij deklice, ki smo jo na posnetku ob rojstvu spoznali zavito v bež odejo. To je torej šele začetek za Demi Moore, mamo treh hčera in zdaj zelo ponosno babico.

Novo življenje pomeni veliko za družino Willis, prežeto s strašno diagnozo demence, ki je prizadela Brucea, Rumerinega očeta in novopečenega dedka. Ob diagnozi se je družina zbrala okoli njega in ga nikoli več ni pustila samega. Morda so to njegovi zadnji trenutki miru in hčerki skupaj z ženo, pa tudi Demi Moore, ki je ostala njegova prijateljica, jih ne nameravajo zamuditi.

Demi Moore, ponosna babica: Hollywoodska zvezda je razvnela Instagram s posnetki, ki jih je delila o
Demi Moore, ponosna babica: hollywoodska zvezda je razvnela Instagram s posnetki, ki jih je delila ob materinskem dnevu, na katerih je v bikiniju s čudovito postavo in z vnukinjo Louetto.
Instagram