sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Eminem je »ozdravil« njegovo jecljanje

M.K., 17.05.2023 12:15:27

32-letni pevec je razvil govorno napako zaradi travmatičnega dogodka, ki ga je preganjal, in šele raperjev album Slim Shady mu je pomagal najti pravi glas.

Delite na:
Eminem je »ozdravil« njegovo jecljanje
Postala sta prijatelja, skupaj ustvarila več pesmi in tudi nastopala. Profimedia

Edove težave z govorom so začele, ko so mu zdravniki med laserskim odstranjevanjem materinega znamenja v bližini očesa pozabili omrtvičiti obraz. Bolečina je bila takrat tako neznosna, da je vplivala na njegovo sposobnost govorjenja. »Nekega dne so mi pozabili dati anestetik in od takrat sem jecljal,« je razkril med nedavnim nastopom v oddaji The Howard Stern Show.

Z Eminemom ga je prvič seznanil njegov stric, ko mu je pri devetih letih kupil Eminemovo zgoščenko. »Hodil sem na vse vrste logopedskih terapij,« je dejal Ed. »Ko sem bil star devet let, mi je stric kupil ploščo. Mojemu očetu pa je rekel: ‘Ta fant je naslednji Bob Dylan.’ Ko sem se naučil to ploščo in jo rapal od začetka do konca, sem ozdravil svoje jecljanje,« je še povedal voditelju.

Potem ko je Ed zaslovel z uspešnico A-Team, je z raperjem sklenil prijateljstvo in skupaj sta sodelovala pri treh pesmih. »Mislim, da je z Eminemom drugače, ker je precej samotarski, ne vidi se z veliko ljudmi in se z njimi ne srečuje,« je dejal in dodal: »Poznam ga že šest let in skupaj sva ustvarila tri pesmi, dvakrat sem z njim igral na odru. Z njim se zelo poistovetim, saj še vedno živi v svojem rojstnem mestu in ima okoli sebe svoj ekosistem.«