sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Plačal milijon evrov za medijski molk?

kš, 30.04.2023 11:45:07

Pred kratkim so govorice o spogledovanju med Williamom in Rose Hanbury, nekdanjo manekenko, spet postale vztrajne.

Delite na:
Plačal milijon evrov za medijski molk?
William naj bi bil nezvest ... Profimedia

»Rose Hanbury je Williamova ljubica.« 

Harry je razkril, da je valižanski princ plačal milijon funtov, da bi utišal novinarje. Vojvoda susseški je namreč svojega brata obtožil, da je založniku Rupertu Murdochu plačal vsaj milijon evrov, da ne bi objavili nekaterih vročih novic o njegovem zasebnem življenju. S tem je posredno potrdil govorice o zunajzakonski zvezi, ki naj bi jo imel valižanski princ z Rose Hanbury, lepo sosedo iz Norfolka, s katero naj bi imel celo dva otroka - dvojčka!

Odštel naj bi cel milijon
Odštel naj bi cel milijon.
Profimedia

William in zunajzakonska afera z Rose Hanbury

Pred kratkim so govorice o spogledovanju med Williamom in Rose Hanbury, nekdanjo manekenko, spet postale vztrajne. Zlasti odkar je kralj Karel njenega moža Davida, sedmega markiza Cholmondeleyja, imenoval za svojega osebnega pomočnika. Pojavljajo se celo govorice, da sta Rosina dvojčka, rojena leta 2009, pravzaprav plod zunajzakonske afere z valižanskim princem. Zgodbo je palača želela prikriti s poroko z markizom, ki se je zgodila natanko devet mesecev pred rojstvom. Tako zelo, da se je Karel Davidu takoj, ko je bilo mogoče, želel zahvaliti za njegovo služenje kroni s prestižnim imenovanjem, ki mu bo omogočilo, da bo vedno bolj prisoten v Buckinghamski palači, poleg tega pa bo imel tudi eno pomembnejših vlog med kronanjem.

Te nerodnosti, ki so močno obremenile Kate Middleton, ki je prekinila vse odnose z Rose Hanbury, je zdaj potrdil tudi Harry. V okviru tožbe proti časopisu Daily Mail je vojvoda susseški podal hude obtožbe proti svojemu očetu in bratu Williamu. Trdil je, da je kralj skušal poskrbeti, da bi bil Rupert Murdoch zadovoljen, in ga prosil, naj promovira Camillino podobo, da bi jo sprejeli za novo kraljico, s čimer je vrgel blato na Meghan Markle in Harryja samega.

Moč je našla tudi v svojemu možu, Williamu, bodočemu kralju
Na videz srečen par ... A v resnici?
Profimedia

Princ William se ni spopadel z mediji, kot je to storil Harry.
Princ William se ni spopadel z mediji, kot je to storil Harry.
Profimedia

Harry: »William je plačal milijon funtov za molk!«

Drugi sin Karla in Diane je tako s prstom pokazal tudi na Williama in trdi, da je valižanski princ založniku plačal en milijon funtov, da bi prikril škandalozne novice o njegovem zasebnem življenju. Vojvoda je mnenja, da je to ogromno nakazilo za časopisno hišo News Group Newspapers (NGN) posledica skrivnega dogovora, pri katerem naj bi šlo tudi za medijsko »rehabilitacijo« Camille. Po Harryjevih besedah je bila Elizabeta II. osebno vpletena v tajni dogovor, vendar naj bi njemu vseeno dala dovoljenje, da toži založnika.

Harry je s svojimi razkritji šel še dlje. Zdi se namreč, da so implicitna potrditev, da se je tudi v zasebnem življenju brezmadežnega Williama zgodilo nekaj nedovoljenega. Ni težko uganiti, da obstaja povezava med besedami vojvode susseškega in govoricami o zunajzakonskem spogledovanju valižanskega princa, ki naj bi spravilo ob živce celo umirjeno Kate.

Dokaz za to je tudi dejstvo, da William Harryju ni pripravljen odpustiti, saj se z njim ne želi srečati niti na kronanju. Prijatelj valižanskega princa je za Daily Brest razkril, da William sovraži svojega brata in mu ne more več zaupati, potem ko je javno razkril najgloblje skrivnosti kraljeve družine in s tem ogrozil samo monarhijo.

Tudi Princ Harry si želi, da bi bil tisk v Britaniji boljši in predvsem manj podkupljiv.
Harry je spet potunkal brata ...
Profimedia