Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

VIDEO: Joj, kaj počne ta župnik na stranišču?

kš, 09.04.2021 11:23:37

To je histerija sodobnega človeka!

Delite na:
VIDEO: Joj, kaj počne ta župnik na stranišču?
Kader iz spota za skladbo Joj joj joj YouTube

Skupina Mi2, ki je na dan norcev postregla s svojim osmim studijskim albumom Črno na Belem in njegovo spletno koncertno predstavitvijo iz placa za vaje v Belem, kjer je plošča tudi nastajala, ne počiva na lovorikah. Nasprotno: fantje zdaj v svet že pošiljajo videospot za uvodno pesem s plošče Joj joj joj.

»Uvodna pesem nove plošče skupine Mi2 je v teh dneh dočakala tudi svojo vizualizacijo, ki je plod sodelovanja med člani skupine in njenim dolgoletnim sopotnikom, režiserjem Rudijem Uranom. Glavni in edini (anti)junak videospota je sestavljen iz šestih likov, ki predstavljajo oziroma ponazarjajo različne, tudi stereotipne profile »našega« človeka ter njegove strahove, ki v sozvočju z duhom aktualnega časa preraščajo v histerijo. Izbira snemalnega ambienta, oz. dejstvo, da se vse skupaj dogaja na straniščni školjki, s spuščenimi hlačami in pod budnim očesom nadzornih kamer, zato gotovo ni naključje. Joj, joj, joj!«, o spotu pravijo člani zasedbe. Pesem bo skupaj s preostalimi 10 novimi avtorskimi skladbami kmalu na voljo tudi na vinilki. Ta bo izšla 16. aprila v oštevilčeni nakladi 700 kosov s pretočno kodo, v prednaročilu pa jo lahko dobite 13 odstotkov ceneje.

Mi2
Kresovanje z Mi2 bo 30. 4. ob 20. uri.
pr

Za konec pa še dobra novica za vse, ki si niso utegnili ogledati prvoaprilskega koncerta ali pa bi si ga radi znova. Fantje ga bodo namreč pod imenom Kresovanje z Mi2 ponovili 30. 4. ob 20. uri.