stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Harry in Meghan pri Oprah - ni prepovedanih tem

dvorna miška, 01.03.2021 12:45:40

Ameriška televizija CBS je objavila napovednike intervjuja voditeljice Oprah Winfrey z vojvodo in vojvodinjo Susseškima.

Delite na:
Harry in Meghan pri Oprah - ni prepovedanih tem
Princ Harry in vojvodinja Meghan pri Oprah Winfrey YouTube

"Ste bili tiho ali so vas utišali," v uvodu enega od dveh napovednikov intervjuja Oprah vpraša Meghan Markle. V naslednjem kadru pa pove, da v intervjuju ne bo "prepovedanih tem".

Meghaninega odgovora napovednik seveda ne pokaže, tudi ni jasno, na kaj točno se vprašanje nanaša. Vendar pa nakazuje, da bo v intervjuju par odkrito govoril o vsem mogočem, tudi o stvareh, ki doslej javnosti niso bile znane.

princ-harry, meghan-markle, oprah-winfrey
Princ Harry in vojvodinja Meghan pri Oprah Winfrey
YouTube

V prvem napovedniku je Oprah z Meghan sama. V drugem pa se pridruži princ Harry, ki pove, da mu je odlegalo in da je srečen, ker lahko pogovarja z Oprah s svojo ženo ob strani. "Ne morem si predstavljati, kako je bilo njej, ko je morala sama čez ves ta proces," je dodal in pri tem imel v mislih svojo mamo, princeso Diano, ki je prav tako bila "črna ovca" v britanski kraljevi družini. "Nama je vse skupaj bilo izjemno težko, vendar sva vsaj imela drug drugega," še pravi princ Harry.

"Povedala sta kar nekaj šokantnih stvari," na koncu enega od napovednikov pravi Oprah in s tem nakazuje, da bo intervju, ki ga bo televizija predvajala 7. marca, izredno zanimiv.

Zagotovo ga z nestrpnostjo pričakuje tudi britanska kraljeva družina, čeprav so vsi člani do tega intervjuja menda zelo zadržani ali nezadovoljni, da sta je Harry in Meghan zanj odločila.