nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

V dveh mesecih tako zasluži kar 480.000 evrov!

kš, 01.08.2023 09:51:31

V poletnem času je kup koncertov … Najbolj priljubljene izvajalke pa so trenutno: Milica Pavlović, Rada Manojlović in Sandra Afrika.

Delite na:
V dveh mesecih tako zasluži kar 480.000 evrov!
Milica Instagram

Zaslužkarce
Sandra, Milica in Rada
Instragram

Skupaj naj bi te tri lepotičke zaslužile več kot milijon evrov! In to samo v poletnih mesecih!

Toliko zasluži Milica

“Največje presenečenje za vse menedžerje je prav Milica. Prej je za en nastop računala 8.000 evrov, zdaj pa 12.000 evrov, včasih tudi več, odvisno od kraja, kjer nastopa. Skoraj vse njene skladbe so hiti z milijonskimi ogledi na YouTubu. Klubi, v katerih nastopa, so polni in povsem logično je, da je dvignila ceno nastopa. Na primer, pred kratkim je 150 ljudi ostalo pred klubom na Hrvaškem, ker ni bilo dovolj prostora za vse, zato je lastnik kluba zanjo takoj rezerviral prvi prost termin.

MilicaMilica pa je največja zaslužkarica!
Milica
Instagram

Vsi vedo, da je zabava zagotovljena, kjer koli že mična Milica prepeva in lokali so polni brez kakršnega koli trženja. Vem, da bo to poletje nastopila na 40 lokacijah in zaslužila več kot 480.000 evrov,” je povedal eden od najbolj vplivnih menedžerjev in dodal, da je naslednja na seznamu najbolj iskanih dolgonoga Rada Manojlović. Kot poudarja, dobra poteza v karieri Rade Manojlović je, da je zdaj njena sestra njen menedžer.

Toliko zasluži Rada

Rada ima novo menedžerko - svojo sestro.
Rada
Instagram

“Rada je to poletje rezervirala 43 nastopov, v povprečju za vsak nastop dobi 7.000 evrov, seveda brez napitnine. Tako bo do konca poletja bogatejša za 301.000 evrov! Prejšnja leta je prejemala 5.000 evrov na nastop, vendar odkar ji kariero vodi sestra, je cena narasla.

Rada
Rada
Instagram

Večinoma poje v klubih in na zasebnih praznovanjih in kadar je koncert uspešen, lahko zasluži z napitninami še enkrat več,” je povedal menedžer in dodal, da je na tretjem mestu še ena lepotica, seksi Sandra Afrika!

Toliko zasluži Sandra

Sandra
Sandra
Instagram

“Sandra mi je povedala, da bo ves denar iz poletne sezone vložila v nepremičnine, zato bo jeseni začela graditi še eno stanovanjsko stavbo! Pri tem ji pomaga menedžer Aleksandar Moskovljević Mikiša, s katerim je bila nekoč v zvezi.

Sandra ves denar vlaga v nepremičnine.
Sandra
Instagram

Praktično vsak evro, ki ga zasluži vlagata v stanovanja! Trenutno ima 35 rezerviranih nastopov, vendar tu verjetno ne bo konec, saj jo že kličejo iz klubov v Črni Gori in na Hrvaškem. Ker v povprečju za nastop prejme 8.000 evrov, je že zdaj jasno, da bo v dveh mesecih zaslužila 280.000 evrov,” zaključuje vir, ki želi ostati neimenovan!