stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

IZBRANI PRODUKTI LETA 2023

Oglasno sporočilo, 11.10.2022 12:57:16

Novi izdelki le stežka preživijo svoja prva leta uveljavitve in velika večina, več kot 80%, jih ne 'preživi' niti prvega leta na trgu. Vsi ki prvo leto le uspejo ostati na policah in so kupcem dovolj zanimivi so izpostavljeni uveljavljeni in novi konkurenci.

Delite na:
IZBRANI PRODUKTI LETA 2023
TBZ POY 2022 SKUPINSKA FEB22 V11.jpg

Vse to je seveda s stališča kupca še večji izziv. Kako izbrati pravi izdelek ali storitev med vso široko ponudbo, ki naj jo ponujajo police trgovcev in spletne prodajalne. Katero pralno sredstvo je najboljše za naš namen, katera krema, pasta, jogurt, mesni izdelek ali pripravljena hrana in vse drugo kar se nam kupcem ponuja? Obstaja bližnjica do najboljših novosti na trgu?

Kako med vsemi novostmi izbrati takšen produkt, ki je preverjeno dober, kakovosten in preizkušen?

Najpogostejši razlog za nakup novih izdelkov je priporočilo. Priporočilo prijateljev, znancev, družine je nasvet, ki mu brez posebnega preverjanja lahko zaupamo in mu verjamemo. Povsem enako pa je tudi s pečatom Izbran produkt leta, ki je rezultat in mnenje široke množice kupcev v posamičnih kategorijah. Neodvisna raziskava med slovenskimi kupci o atraktivnosti in inovativnosti produktov, je potrditev in za nagrajence hkrati izjemno priporočilo vsem ostalim kupcem. Kdo so nagrajenci za 2022 si lahko gledate na spletni strani www.produktleta.si.

tbz-poy-2022-skupinska-feb22-v11.jpg

Vsakoletni izbranci slovenskih kupcev so vsako leto objavljeni sredi februarja. Sama raziskava pa se opravlja v decembru. Zaineresirani kupci in tisti, ki jih zanimajo novosti lahko sledijo objavam na spletni strani in sodelujejo pri testiranju izdelkov.

Za proizvajalce je to izjemen način izpostavitve svojih novosti. Dokazan koncept, ki je najboljši način za razlikovanje od konkurence in za spodbujanje zanimanja kupcev. Pečat je najboljši način, kako biti v središču zanimanja kupcev, v zadnjih trenutkih nakupne odločitve in stalno pritegovanje kupcev ter aktiviranje potenciala produkta. Prav tako so vsi Izbrani produkti leta deležni dodatnih izpostavitev in ugodnosti.

produkt leta3.png

Izbran produkt leta predstavlja univerzalen in verodostojen pečat potrošniškega glasu in izbire ter prepoznavnosti, pri katerem so kupci edini pravi ‘strokovnjaki’, kar zadeva množične maloprodajne izdelke in storitve. Obsežno, strokovno in neodvisno raziskavo mnenja kupcev posamičnih kategorijah, opravi mednarodno priznano in neodvisno raziskovalno podjetje NielsenIQ. Rezultati reprezentativnega vzorca slovenskih kupcev določijo Izbrane produkte leta. Misija pečata Izbran produkt leta je pomagati proizvajalcem pri rasti in prepoznavnosti, obenem pa jim uresničiti vizijo, da svoje inovativne izdelke kar se da uspešno približajo in predstavijo kupcem. 

tbz-poy-2022-skupinska-feb22-v11.jpg

V Sloveniji že 11. leto uspešno sodelujemo z različnimi blagovnimi znamkami, kar kažejo tudi rezultati naše rasti. V obdobju med 2016 in 2022 je podjetje, ki izvaja koncept v Sloveniji zraslo za 221%. Tudi na globalni ravni se trend rasti pečata Izbran produkt leta - Voted Product of the Year nadaljuje in je izjemen, kar se kaže v globalni prepoznavnosti in zaupanju na domačem in svetovnih trgih. 

GLAVNA TBZ  POY 2022 SKUPINSKA FEB22 V10.jpg