marjan šarec, robert golob Svet24.si

Če se s to pomočjo reši eno otroško ...

stareješi, pomoč Svet24.si

Nova pravica, ki je diskriminatorna do upokojencev...

52-poljansek_2013 Necenzurirano

Pidovski tajkun prodaja podjetje, ki služi ...

jansa logar bobo1 Reporter.si

Logar Janši počasi, a vztrajno načenja živce: ...

rogaška celje Ekipa24.si

Bizarno! 'Nagice', poljubi deklet ... Takšna ...

Konec februarja je tako izbruhnilo! Odkrito.si

Trije močni izbruhi na Soncu: kaj se dogaja?

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kaj se je spremenilo v ekipi Dallasa?! Luka ...

Matthew Perry skušal razkriti hollywoodski pedofilski krog?

kš, 01.11.2023 14:25:52

Na dan je prišla neverjetna teorija, po kateri naj bi bil igralec tik pred razkritjem grozljive resnice, ki naj bi že desetletja oblegala Hollywood. Kaj od tega je res in kaj je fikcija?!

Delite na:
Matthew Perry skušal razkriti hollywoodski pedofilski krog?
Matthew Perry naj bi bil tik pred razkritjem resnice Profimedia / KŠ

Otroci Hollywooda

Bo temna stran Hollywooda res razkrita?
Bo temna stran Hollywooda res razkrita?
Leonardo

Novica o smrti Matthewa Perryja je šokirala svet. Hollywoodskega igralca, ki je postal znan po vlogi Chandlerja Binga v kultni seriji "Prijatelji", so našli mrtvega v veliki masažni kadi, star je bil le 54 let. Vendar to naj ne bi bila celotna zgodba. Kot mnoge druge znane osebnosti, ki so umrle prezgodaj, naj bi tudi Matthew Perry sledil razkritju elitnega pedofilskega kroga v osrčju hollywoodske zabavne industrije. Ko so se v nedeljo pojavile novice o njegovi sumljivi smrti, so mnogi njegovi najbližji izrazili strah, da ga je elita dokončno utišala.

Je res pripravljal novo knjigo?

Matthew Perry naj bi mesece pred svojo smrtjo delal na novi knjigi, nekakšnem nadaljevanju prej izdane "Prijatelji, ljubimci in velike strašljive stvari", rokopis pa naj bi se poglobil v skrite kotičke hollywoodske zabavne industrije, razkrivajoč temne skrivnosti elite.

Po besedah prijateljev, je Perry leta zbiral informacije o dogajanju v Hollywoodu, z namenom, da bi ponudil do sedaj še neviden pogled na resnico, ki naj bi se skrivala za filmsko industrijo. Mnogi ugibajo o motivih za Perryjevo razkritje, nekateri verjamejo, da je šlo za osebno maščevanje, drugi pa menijo, da je bil to poskus pridobitve neke vrste odrešenja, njegov način, da se oddalji od teme, uničenja in odvisnosti od alkohola in drog, ki ga je razjedala od 14. leta dalje, ko se je iz Kanade preselil v Hollywood.

Ne glede na motivacijo naj bi bil igralec odločen razkriti hollywoodsko elito, ki naj bi ugrabljala otroke, jih izkoriščala, celo posiljevala, uporablja kot valuto in z njimi počela še vrsto grozljivih stvari.

Perryjev Instagram račun je nenadoma postal aktiven v zadnjih dveh tednih po dolgem obdobju mirovanja, oboževalci pa so bili šokirani nad vsebino. Objavil je več zapisov o Batmanu, ki jih takrat nihče ni razumel. Nato je bil ta post – poziv k razkritju pedofilov, ki nadzorujejo Hollywood, uničujejo mlade življenja in zastrupljajo množice s svojim strupenim izdelkom.

Igralca naj bi opozorili, da ne bo več nikoli dobil vloge, če ne bo opustil načrtov za izdajo te knjige, vendar pa naj ga to ne bi ustavilo.

Kakšne skrivnosti so v Hollywoodu?
Kakšne skrivnosti so v Hollywoodu?
Leonardo

Ker je bil leta in leta odvisnik, je zelo trpelo tudi njegovo zdravje. Takšen način življenja je opisal kot "samo-zdravljenje", da bi preživel pokvarjen hollywoodski sistem, ki mu je počasi lomil dušo. Odločen naj bi bil slediti svojemu srcu in lastnemu moralnemu kodeksu in to kljub grožnjam.

Menda je ljudem, ki so mu bili blizu povedal, da če obstaja način, kako bi se lahko odkupil za leta razsipnega življenja v osrčju hollywoodskega sistema, leta, ko je mižal pred zlimi ekscesi elite, je to razkritje pedofilije v središču temnega srca filmske industrije.

Zgodbe o tajnih sestankih z drugimi igralci, režiserji in producenti so dodale olje na ogenj. Govori se, da naj bi igralec sodeloval z drugimi, zanesljivimi notranjimi viri, dodajal pričevanja in zagotavljal točnost svojih odkritij.

Po besedah njegovih prijateljev naj bi vedel, da so njegovi dnevi šteti in ena izmed zadnjih stvari, ki jih je objavil na spletu, je bil posnetek rok, ki postavljajo tri jagode na mizo.

Matthew Perry instagram
Matthew Perry instagram
Matthew Perry instagram


Pevka Cranberries (jagode), Dolores O’Riordan, je umrla zaradi nenamerne utopitve, leta 2018. V kombinaciji z drugimi čudnimi stvarmi so nekateri prepričani, da naj bi Matthew Perry vedel, da je tarča satanske združbe. S svojimi objavami pa naj bi želel opozoriti, da se bo nekaj zgodilo …

Izbrisan oblak?

Pri tem pa je zanimivo tudi dejstvo, da naj bi iz njegovega računalnika in osebnega oblaka izginilo ogromno podatkov. Nekdo naj bi se prilastil informacij, ki jih je imel shranjene v oblaku ponudnika Apple. Matthew Perry se je tako pridružil dolgemu seznamu znanih oseb, ki naj bi plačale najvišjo ceno, ker so si drznile drezati v sršenje gnezdo in ker naj bi zavrnili hollywoodski pokvarjeni moralni kodeks in se postavili proti trgovini z otroki in elitni pedofiliji.

-------------------

Tu pa je spisek še nekaterih znanih obrazov, ki naj bi bili (po trditvah teoretikov zarot) 'odstranjeni' zaradi nevarnosti razkritja resnice. 

Isaac Kappy

isaac-kappy
Isaac Kappy
YouTube

Hollywoodski igralec Isaac Kappy, ki je postal znan po izstopu proti hollywoodski pedofiliji in satanskemu ritualnemu zlorabljanju, je bil najden mrtev v Arizoni, star le 42 let. Pred smrtjo je Kappy izpostavil eksplozivne obtožbe proti hollywoodskim znanim igralcem in igralkam s tako imenovane "A-liste", vključno s Stevenom Spielbergom, Tomom Hanksom in Sethom Greenom in jih obtožil, da so nasilni pedofili.

Isaac Kappy je pred smrtjo povedal, da si ne bi nikoli sodil sam.
Isaac Kappy
YouTube

Pred tem je povedal, da nikoli ne bi storil samomora. Kappy je avgusta 2018 gostoval v radijski oddaji InfoWars Alexa Jonesa, v kateri je obtožil več filmskih zvezdnikov pedofilije. V letih po njegovi smrti se je pojavila teorija zarote, da si ni sam vzel življenja. Leta 2019 je namreč Kappy v Arizoni skočil iz nadvoza. Dva mimoidoča, ki sta bila na mostu, naj bi ga skušala rešiti, vendar jima ni uspelo.

Paul Walker

Paul Walker
Paul Walker
Profimedia

Paul Walker, znan po franšizi Hitri in Drzni, ki je umrl v sumljivi prometni nesreči, kot Anne Heche, je domnevno prejemal informacije o elitni pedofiliji.

Paul Walker - Vse, kar je ostalo od porscheja.
Vse, kar je ostalo od porscheja.
Profimedia

V tvitu, ki ga je 20. avgusta 2022 objavil nekdanji teoretik zarote Jamie Sale, trdi, da so Paul Walker, Anthony Bourdain, Anne Heche in kinematografka Halyna Hutchins pred smrtjo pripravljali dokumentarce o trgovini z ljudmi in pedofiliji.

teorija-zarote
Teorija zarote
Twitter

Chris Cornell

Glasbenik Chris Cornell je bil prav tako najden mrtev v sumljivih okoliščinah, prav tako je bilo rečeno, da je delal na razkritju eksplozivne trgovine z otroki za seks. Tako kot njegov dober prijatelj Chester Bennington, čigar smrt je tudi šokirala svet.

Chris Cornell.jpg
Chris Cornell
Profimedia

Avicii

Med temi, ki so se znašli na spisku ‘borcev proti hollywoodski pedofiliji’ je tudi izjemno uspešen Avicii, DJ superzvezda. Kaj je Avicii vedel in kaj je bil v procesu razkrivanja ljudem? Bil je star 27 let, ko naj bi si sodil sam.

AVICII
AVICII
PROFIMEDIA

Seznam znanih oseb, ki so bile v kakršni koli povezavi z elitno pedofilijo in ki so nenadoma in sumljivo umrle, naj bi bil neskončen.

Anne Heche

Anne Heche
Anne Heche
PROFIMEDIA

Igralka Anne Heche je tudi umrla v precej bizarnih okoliščinah. Po nesreči se je pojavil celo video, kako so reševalci odpeljali ranjeno igralko in kako se je v nekem trenutku dvignila z nosil in želela zbežati …

Igralka takoj po nesreči - videti je, kot bi želela zbežati ...
Teorija zarote
YouTube

Igralka je imela podobno usodo kot mnogi drugi otroci Hollywooda. Kot otrok je trpela zaradi pedofilov in je bila odločena zaščititi otroke pred isto usodo, ki jo je sama doživela. Žrtve pedofilov lahko odrastejo na dva načina. Ali zavračajo to zlo ali pa postanejo storilci in nadaljujejo cikel zla. Namesto da bi dovolila, da ji otroštvo zlomi duha, se je odločila, da bo svoj čas na Zemlji izkoristila, da se to, kar se je njej dogajalo, ne bo dogajalo drugim otrokom.

V zadnjih letih, po svojih izkušnjah na robu smrti, naj bi Matthew Perry dal podobno obljubo, da bo zaščitil otroke pred rokami elitnih plenilcev - da bo svojemu življenju dal smisel. V nasprotju z večino hollywoodskih zvezd je Perry menil, da nima več kaj izgubiti in je bil pripravljen tvegati svojo glavo, da bi govoril o zlu v osrčju zabavne industrije.

Kje pa so končali njegovi zapiski za prihajajočo knjigo in vsa pričevanja, ki jih je v teh letih nabral, pa trenutno še ni znano.