oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Meghan - 300.000 evrov za ...?!

kš, 13.06.2023 11:30:30

Vojvodinja Susseška bi se lahko z novim profilom na Instagramu vrnila v družbene medije in si prizadevala za začetek nove, zelo dobičkonosne kariere.

Delite na:
Meghan - 300.000 evrov za ...?!
Meghan Markle želi oživiti svojo priljubljenost z novim profilom na Instagramu. Profimedia

Medtem ko so govorice o skorajšnji ločitvi od princa Harryja vse glasnejše, naj bi Meghan Markle razmišljala o novi (in zelo dobičkonosni) karieri v svetu družbenih medijev. O tem je prepričan britanski tisk, ki napoveduje, da bi se lahko vojvodinja Susseška kmalu vrnila z novim profilom na Instagramu kot super vplivnica, kar bi ji prineslo astronomske zaslužke.

Meghan Markle je pripravljena na kariero super vplivnice

Vojvodinja Susseška bo morda na novo in nepričakovano spremenila smer svojega življenja. Po poročanju britanskega tiska ima Meghan Markle še enega asa v rokavu. Po poročanju časopisa Times naj bi namreč imela pripravljen povsem nov profil na Instagramu in ta naj bi ji prinesel ogromno denarja.

S katerim profilom se bo vrnila?

Pravzaprav naj bi šlo za spletno vrnitev, saj je lady Markle poleg igralske kariere pred vstopom v britansko kraljevo družino vodila tudi priljubljeni blog The Tif, ki pa ga je leta 2017 po napovedi zaroke s princem Harryjem ugasnila. Ne smemo pozabiti na institucionalni račun Sussexov na Instagramu, ki je izginil leta 2020 po razhodu s kraljevo družino.

Potrebuje podporo sledilcev

Po poročanju časnika The Times je vojvodinja zato pripravljena začeti novo pustolovščino na družbenih omrežjih, tako zato, da bi lahko še naprej gojila neposredno povezavo s svojimi oboževalci - s katerimi bi lahko komunicirala »brez filtrov« -, predvsem pa zato, da bi oživila priljubljenost nekdanjega kraljevega para, za katerega se po zadnjih dogodkih zdi, da tik pred propadom.

Harry in Meghan Markle se soočata s poslovnimi težavami, saj nobeno podjetje ne želi več sodelovati
Vrnitev Meghan Markle na družbena omrežja bi lahko poglobila krizo s Harryjem: Princ naj bi že našel nepremičnino v Londonu.
Profimedia

Ena objava = 300.000 evrov!

A to še ni vse: po mnenju Alison Bringé, analitičarke pri podjetju Launchmetrics, ki se ukvarja z učinkovitostjo, bi Meghan Markle lahko kmalu postala super vplivnica, ki bi imela še večjo moč kot Chiara Ferragni: »Lahko postane najbolje plačana vplivnica na svetu, vsaka njena objava bi lahko bila vredna do 300.000 evrov.«

Novo življenje Meghan Markle: Harry je vse bolj oddaljen

Meghanini novi načrti bi lahko vplivali na njeno razmerje s princem Harryjem in ju še bolj oddaljili. Že nekaj časa se govori o globoki krizi med njima in govori se celo, da se je Harry že obrnil na odvetnika, za primer, če bi se njun zakon klavrno končal.

Seveda gre za nepotrjene govorice, a se zdi, da se odražajo v zadnjih potezah drugega sina kralja Karla: v zadnjih nekaj mesecih se je Harry večkrat vrnil v London brez soproge - ki očitno ne namerava več stopiti na angleška tla … V Angliji naj bi Harry že našel nepremičnino, ki jo namerava kupiti in zanjo odšteti kar 15 milijonov dolarjev.

Najhujša mora

Morebitna ločitev pa bi lahko prizadela oba, saj bi se kralj Karel nato lahko odločil, da od Harryja in Meghan prevzame skrbništvo nad Archiejem in Lilibet, zaradi česar naj bi Harry in Meghan že trepetala.

Po drugi strani pa odločitev za (ponovno) življenje v soju žarometov morda ni najboljša rešitev za ohranitev zakona na nogah: Harry, ki je že tako ali tako alergičen na morbidno pozornost tiska in medijev, morda ne bo skakal od veselja ob ženini obnovljeni karieri.

Najbrž ni preprosto biti Meghan ...
Meghan Markle pripravlja novo kariero: vplivnica na Instagramu z vrtoglavo vrednostjo objave 300.000 evrov!
Profimedia