državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih zabavah

KŠ, 26.04.2024 08:41:47

Rebel Wilson o kraljevi družini: »Povabljena na zabavo, kjer je bilo obilo seksa in drog!«

Delite na:
Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih zabavah
Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponudbo jordanskega princa za vikend druženje, ki ga je zavrnila. Profimedia

Igralka Rebel Wilson je razkrila, da jo je član kraljeve družine povabil na zabavo, kjer so bile droge in seks.

Britanski kraljevi družini, ki se že otepa obtožb zoper princa Andrewa zaradi spolnega napada, grozi nov škandal. Igralka Rebel Wilson, znana po sodelovanju v filmih, kot sta Družabnice in Pitch Perfect, je namreč razkrila, da jo je na zabavo s seksom in drogami povabil član Windsorjeve hiše.

Rebel Willson je predstavila svojo knjigo in navdušila
Rebel Willson je predstavila svojo knjigo in navdušila
Profimedia

Angleški tabloidi so že v akciji in skušajo ugotoviti, kdo naj bi bil ta član kraljeve družine.

Rebel Wilson je priljubljen obraz ameriške komedije: zvezdnica romantičnih komedij, se je v zadnjem času znašla na naslovnicah zaradi vprašanj, ki nimajo veliko skupnega z njenim delom na velikem platnu. V avtobiografski knjigi Rebel Rising je zvezdnica povedala, da so jo povabili na zelo nenavadno zabavo, na kateri je število žensk močno presegalo število moških, med gosti pa so prosto krožile »nenavadne« oziroma prepovedane snovi.

Še ena škandalozna knjiga
Še ena škandalozna knjiga
Profimedia

»V zadnjem trenutku sem prejela vabilo na zabavo, ki jo je organiziral milijarder iz tehnološke industrije. Fant, ki me je povabil in je po mojem mnenju 15. ali 20. v vrsti za nasledstvo britanskega prestola, je mojemu prijatelju rekel, da na zabavi potrebujejo več deklet,« je zapisano v njenih spominih. Na naslednjih straneh igralka tudi podrobno opisuje, kaj naj bi se zgodilo na zabavi, ki je potekala na ranču nedaleč od Los Angelesa.

Divja zabava s konji

»Zabava je bila neverjetna: moški so jahali konje na polju, ženske so bile oblečene kot morske deklice v bazenu. Vila je bila zelo velika, in ker je bila od mesta oddaljena več kilometrov, so ljudem dodelili sobe, v katerih so lahko prespali.« Kmalu pa je to, kar se je zdelo nedolžna zabava za bogataše, dobilo drugačno podobo.

Obtožbe o zalezovanju člana kraljeve družine

Rebel Wilson je pojasnila, da jo je skrivnostni član kraljeve družine, ki jo je povabil, tudi zalezoval: »Prijemal me je za prsi, dokler ni prišel fant z velikim pladnjem nečesa, kar je bilo videti kot sladkarije,« je še zapisano v knjigi. Škoda le, da to niso bile sladkarije: drug gost je igralki razkril, da je bila na pladnju MDMA (sintetična droga) in da so z njo začeli orgijo. Razburjena zaradi tega razkritja se je Rebel odločila takoj zapustiti zabavo: »Zdaj se zavedam, da je Windsor prosil za več deklet posebej za orgije. Ne da bi mi bilo treba vedeti kaj več, sem pobegnila, kakor hitro sem le mogla,« je še enkrat zapisala v knjigi.

Skratka, čeprav identiteta omenjenega moškega ni bila razkrita, so tudi te obtožbe spet omadeževale podobo kraljeve družine … Po škandalu, v katerega je bil vpleten Andrew, se je zdaj zgodilo še to.

rebel-willson
Rebel Wilson poroča o neprijetnih doživetjih z gostiteljem, ki je bil skrivnosten član kraljeve družine, vključno z neželenim fizičnim stikom in poskusom organiziranja orgije.
Profimedia

Ponudili so ji dva milijona!

Skrivnostni član britanske kraljeve družine ni edini moški, vpleten v sporno epizodo v Wilsonovi biografiji. Igralka je spregovorila tudi o jordanskem princu, ki naj bi ji ponudil dva milijona ameriških dolarjev (kar je zavrnila) za skupni konec tedna, in obsodila nadlegovanje kolega Sache Barona Cohena. Obtožbo je zanikal tudi sam, vendar se zdi, da je bila vzrok, da sta se Cohen in njegova nekdanja partnerica Isla Fisher lani odločila javno objaviti svojo ločitev.

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg