zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Meghan - kaj se je zgodilo z njenim obrazom?!

M.K., 26.01.2024 13:36:43

Vsi igralci iz serije Nepremagljivi dvojec (Suits) so se zbrali na rdeči preprogi podelitve zlatih globusov, boleče očitno pa je manjkal le en član zasedbe - Meghan Markle. In ker gre za nekoga, ki ima žaromete še kako rad, so se hitro začela širiti ugibanja, zakaj bi prinčeva žena iz rok izpustila priložnost se nastavljati tako uglednim kameram. Okreva po lepotnih popravkih? Se s svojimi bivšimi kolegi ne želi sestajati? Ni bila povabljena?

Delite na:
Meghan - kaj se je zgodilo z njenim obrazom?!
Mnogi so mnenja, da se je njen obraz precej spremenil ... Razlog? Profimedia

Kultna klasična televizijska serija Nepremagljivi dvojec morda res že štiri leta ni predstavila nove epizode, vendar je še vedno tako priljubljena kot kdajkoli prej - dokaz za to je veliko navdušenje oboževalcev, ko so se na podelitvi zlatih globusov letos ponovno zbrali štirje člani osrednje igralske zasedbe.

Patrick J. Adams (Mike Ross) in Gabriel Macht (Harvey Specter) sta se v nedeljo 7. januarja zvečer skupaj pojavila na rdeči preprogi na 81. podelitvi nagrad, pozneje pa sta se jima na odru pridružili še Gina Torres (Jessica Pearson) in Sarah Rafferty (Donna Paulsen) ter podelili nagrado za izjemno dramsko serijo, ki jo je prejela HBOjeva uspešnica Nasledstvo.

patrick-j.-adams, gabriel-macht, gina-torres, sarah-rafferty
Na podelitvi zlatih globusov so se zbrali osrednji člani ekipe serije Nepremagljivi dvojec. Manjkala je le Meghan, saj "nimajo njene številke".
Profimedia

Kmalu po tem, ko je serija junija ponovno izšla na Netflixu, je podrla rekord v pretakanju za prevzete (ne “Netflix Original”) programe in v prvem tednu dosegla neverjetnih 3,1 milijarde minut gledanosti. "To je neverjetna stvar," je dejal Macht, ko je pred januarsko slovesnostjo govoril o skokovitem porastu gledanosti. "Ko je bila oddaja na sporedu, smo bili zelo uspešni. Po vsem svetu so jo ljudje piratizirali in prenašali. Na neki točki je prišel Netflix in rekel: 'Zakaj tega ne bi objavili pri nas?' In tako je dobila nove razsežnosti in dosegla nove oči. In za to smo zelo hvaležni."

Seveda pa je manjkal en pomemben član igralske zasedbe. Meghan, vojvodinja Susseška, ki je igrala Rachel Zane, ni bila prisotna na podelitvi globusov, prav tako ni bilo njenega moža, princ Harryja.

Na rdeči preprogi je Torresova za Variety povedala, da ima igralska zasedba skupinski klepet, kjer si "vsi pišejo sporočila". Razkrila pa je tudi, da Markle ni del tega klepeta, saj "nimamo njene številke," je dejala. "Preprosto je nimamo. Torej bo videla, gledala [po TV]. Vesela bo, da smo tukaj [na podelitvi nagrad]."

Markle je bila sicer glasna glede svoje podpore šovu. Lani je na dogodku Variety's Power of Women spregovorila o novem uspehu serije Suits na televiziji in dejala: "Ali ni to divje?" Dodala je, da "nima pojma", kaj je povzročilo ponovno zanimanje za serijo, vendar je omenila, da "je bilo pri njej odlično delati, tako odlična igralska zasedba in ekipa". Nadaljevala je: "Imeli smo se odlično. V njej sem sodelovala sedem sezon, torej kar dolgo. Danes je težko najti serijo, kateri bi si lahko naenkrat ogledali toliko epizod, tako da bi to lahko imelo nekaj opraviti s tem. Toda dobre oddaje so večne." 

meghan-markle
Vojvodinja, takrat še zaposlena igralka, je bila zagotovo poglavitni del serije Nepremagljivi dvojec, ki pa jo je zaradi poroke s princem zapustila že pred 9. sezono.
Profimedia

Pri tem se ne moremo ne strinjati z njo, saj ima serija očitno trajno privlačnost za gledalce. Prav zaradi tega naj bi načrtovali tudi njeno nadaljevanje, oziroma spinoff, ki naj bi se odvijal v Los Angelesu. "Mislim, da je vse skupaj v začetni fazi," je Adams dejal na podelitvi zlatih globusov. "Gre za serijo v vesolju Nepremagljivega dvojca, ki bi se odvijal v Los Angelesu'. Kakorkoli že, naš neustrašni voditelj Aaron [Korsh] se ukvarja s tem. Če bi dobil telefonski klic, bi bil pripravljen ponovno obleči odvetniško uniformo. Všeč mi je bila serija, všeč mi je bil lik in rad sem delal z vsemi temi ljudmi." Ob omembi morebitne vrnitve Meghan v spinoff se je Adams odzval z besedami: "Seveda, Mike in Rachel iz Seattla morata priti v Los Angeles in popraviti nekaj stvari." Vendar pa je njena odsotnost na podelitvi globusov po nadaljevanju serije hrepenečim oboževalcem le potrdila, da se k vlogi Rachel ne bo vrnila.

meghan-markle 12
Tako je vojvodinja videti januarja 2024 - mnogim se zdi precej spremenjena.
Profimedia

Uradna razlaga, bolj verjetne teorije

Viri, ki naj bi bili vojvodinji blizu so za tuje medije razkrili, da naj bi bila Meghan na dogodek sicer povabljena, vendar se ga zaradi predhodnih obveznosti ni mogla udeležiti.

Med poznavalci in oboževalci na spletu pa krožijo druge teorije. Ena med temi ugiba, da na dogodek ni bila povabljena, saj ne spada več med igralce A-kategorije. K temu naj bi pripomoglo z vidika ugleda zanjo katastrofalno leto 2023, saj se je med stanovskimi kolegi in hollywoodskimi veljaki izkazala za neperspektivno (npr. pogodba z Netflixom, Spotifyjem). Vedno bolj je očitno, da je tudi med sodelavci dobila sloves persone non grate in če so jo v paketu z njenim soprogom pred štirimi leti videli kot kokoš, ki nese zlata jajca, jo zdaj vidijo predvsem kot problematično. 

meghan-markle 34
Nekoliko povešene kože na obrazu zaradi izgube maščobnih blazinic naj bi se znebila s polnili, kar je sicer dan danes že stalna praksa.
Profimedia

Morda pa je bolje, da ni prišla, saj se je celo voditelj programa, komik Jo Koy pošalil na račun njene nezaželenosti, ko je dejal: “Očitno Harryju in Meghan še vedno plačujejo na milijone dolarjev, da ne počneta popolnoma ničesar, in to povsem po zaslugi Netflixa,” in to kar pred direktorjem platforme za pretočno vsebino. 

Zaradi zdravil ali lepotnih posegov?

Druga teorija, zakaj Meghan pred obiskom Jamajke veliko časa ni bilo na spregled (vključno s podelitvijo zlatih globusov), pravi, da je morala počakati, da se njen obraz opomore po lepotnih posegih, ki jih je prestala. Mnogi, ki se na tovrstne posege spoznajo, so namreč opozorili na dejstvo, da so se v par mesecih njene gubice zapolnile ter da se je nekoliko spremenila njena struktura obraza. Razlog zakaj je mladostna Meghan sploh potrebovala polnila pa naj bi tičal v stranskih učinkih v Hollywoodu trenutno najbolj vroče žemljice - zdravila za diabetike Ozempic. 

Po rdeči preprogi novembrskega dogodka, ki ga je organiziral Variety, so se številni oboževalci Meghan Markle začeli spraševati, kako in zakaj je v 2023 v tolikšni meri spremenila svojo podobo. Po tem dogodku so bili še posebej zaskrbljeni zanjo, saj je bila videti močno shujšana. Zaradi nepopisljive priljubljenosti “čarobnega pripravka” za hitro in učinkovito hujšanje v Hollywoodu, ki ga ponuja zdravilo Ozempic, sicer namenjeno diabetikom, so nekateri začeli povezovati pike. Se ga poslužuje tudi vojvodinja?

Meghan Markle in princ Harry bosta lahko vse skupaj le gledala ... Kot bi bila na predstavi.
Meghan Markle je skozi leta zagotovo spremenila svoj videz - od pričeske do drugih, bolj drobnih detajlov.
Profimedia

Kako zelo se je razmahnila uporaba tega zdravila v namene hujšanja, priča tudi dejstvo, da so se ponekod izčrpale zaloge namenjene sladkornim bolnikom in je nastal pravi zdravstveni problem. Tudi na omrežju TikTok so posnetki na temo “čarobnega” zdravila izjemno popularni, saj je tam pritisk in posledično želja biti vitek še toliko izrazitejši. Medtem je New York Mag že marca objavil raziskavo o stranskih učinkih tega zdravila (med drugim bolečine v trebuhu, slabost, driska, bruhanje, omotica in izguba apetita, pa tudi resnejši) in posledicah zelo nenadne izgube telesne teže, ki jo lahko povzroči ter odprl razpravo o motnjah hranjena, ki so z njim povezane. A seveda je še posebej v Hollywoodu pritisk na slavne, da so videti “idealno” tako močan, da o stranskih učinkih verjetno sploh ne razmišljajo. 

meghan-markle 33
Meghanini sledilci so že novembra lani, ko se je udeležila dogodka revije Variety, opazili, da je očitno shujšana.
Profimedia

Meghan zagotovo čuti pritisk, da bi čim bolj dosegala “standarde” Hollywooda, saj si želi ponovno vzpostaviti kariero v šovbiznisu. Ali sta za njeno preobrazbo v lasnkem letu kriva tudi Ozempic in lepotni popravki, verjetno nikoli ne bomo zagotovo izvedeli, saj si takšnega priznanja vojvodinja zagotovo ne more privoščiti - tudi če bi bilo zelo osvežujoče.