zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Ko je William besen na Kate, ji reče le eno besedo

kš, 12.01.2024 18:33:55

Ko je princ jezen na svojo ženo, uporabi le eno besedo in ona takoj ve, da bo najbrž sledil prepir, če ne bo česa spremenila.

Delite na:
Ko je William besen na Kate, ji reče le eno besedo
"Draga ..." Profimedia

Kraljevi pisatelj Tom Quinn trdi, da obstaja ena na videz nedolžna beseda, ki jo princ William uporablja v pogovoru s svojo ženo Kate, da ji da vedeti, da je jezen nanjo. Vsi pari se kdaj sporečejo, in kljub popolnemu vtisu, ki ga dajeta princ William in Kate, ko se udeležujeta javnih dogodkov v okviru svojih dolžnosti kot delujočih članov kraljeve družine, tudi onadva nista izjemi. Kraljevi pisatelj trdi, da obstaja ena posebna beseda, ki jo princ William uporablja, ko se pogovarja s svojo ženo, da ji nakaže, da je jezen nanjo. Ta na videz nedolžna beseda verjetno ostane neopažena za kogarkoli okoli njiju kot znak, da se paru obeta težava, vendar naj bi Kate sama takoj vedela. Avtor Tom Quinn v svoji knjigi 'Pozlačena mladost: Intimna zgodovina odraščanja v kraljevi družini' trdi, da ko je princ William jezen na svojo ženo, uporabi besedo 'draga'.

Ko se kregata, okoli njiju letijo stvari!
Ko se kregata, okoli njiju letijo stvari!
Profimedia

Quinn pojasnjuje, da so mu notranji krogi iz palače razkrili, da par pogosto uporablja lahkotne vzdevke drug za drugega. Kate naj bi na primer možu dala vzdevek “pleško”.
V njunih lepih trenutkih William po Quinnovih trditvah Kate kliče tudi 'ljubica' ali 'Babykins', toda ko je nanjo 'jezen', je bolj verjetno, da jo bo imenoval 'draga'. To je eden od 'znakov njegovega nezadovoljstva' z ženo, pri čemer se verjetno spremeni tudi njegov ton glasu, trdi Quinn.

Ona pa njega kliče pleško ...
Ona pa njega kliče pleško ...
Profimedia

Avtor trdi, da je par nagnjen k občasnim, a ostrim prepirom, med katerimi si celo mečeta stvari, vendar opaža, da je vsak spor med njima verjetno kratkotrajen. To pripisuje njeni sposobnosti, da ostane 'trezna'. 'Ona je tista, ki bo skušala pomiriti spor in bo rekla: "Ne zganjajmo prepirov."' Strokovnjak tudi opaža, da je 'Kate po nagonu pomirjevalka in William vedno popusti', kar pomeni, da se par hitro pobota, ko v njunem zakonu pride do soočenja.
Prav tako pa naj bi imela Kate in William strogo pravilo 'brez kričanja', ko gre za njune otroke, in namesto tega otroka, ki se neprimerno obnaša, umakneta iz situacije in se mirno pogovorita o nastali težavi.