sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

Kaj razkrivajo zvezde o članih kraljeve družine?

Zvezdna Nana, 04.01.2024 15:54:47

Karel III. je bil v 2023 tudi uradno okronan na težko pričakovani slovesnosti, toda zvezde jasno kažejo, da hlače v monarhiji nosi nekdo drug. Valižanska princesa je zagotovo najbolj zagnana in vplivna oseba na dvoru, Karel pa ji je sicer nedaleč za petami.

Delite na:
Kaj razkrivajo zvezde o članih kraljeve družine?
Kate Middleton Profimedia

Uglajena, suverena in ambiciozna

Kate je po zahodni in kitajski astrologiji petelin v znamenju kozoroga. Ti so znani po tem, da so neustavljivi. So na misiji in ne dovolijo, da bi jim kar koli stalo na poti. Catherinina očarljivost in ambicioznost sta sili, s katerima se nihče noče kosati. Njen položaj pa pomeni, da točno ve, kaj si želi od življenja.

Kate se zaradi svoje zagnanosti ne izogiba trdemu delu in uživa le v uspehih, ki so njegova posledica –s statusom, bogastvom in prestižem vred. Čeprav je za ljudi, rojene v tem znamenju, značilno, da jim zmaga pomeni vse, je zanje tudi izjemno pomembno, da si s trudom in predanostjo zaslužijo spoštovanje okolice. Kovinski petelini imajo redko notranjo samozavest, ki jih loči od vseh drugih ljudi, in ne pustijo se zlahka voditi čustvom ali impulzom. Njihova umirjenost in sposobnost logičnega razmišljanja se ujemata z njihovim prefinjenim okusom in željo po lepem življenju.

Kate je tako resnična zgodba o uspehu.

Tradicionalen, stoičen in delaven

Karel je po zahodni in kitajski astrologiji zemeljska podgana v znamenju škorpijona. Nikakor ne preseneča, saj je to ena izmed bolj močnih in impozantnih astroloških kombinacij. Ti znaki skrbijo za svoj ugled in so zelo zaščitniški do svojih bližnjih. Lahko so izredno intenzivni, vendar imajo neverjetno delovno etiko.

kralj karel skotska 1
Kralj Karel
Profimedia

Ljudje v Karlovih znamenjih so izjemno produktivni člani družbe. Radi so pionirji in v ospredju dogajanja. Dejavni so tako telesno kot duševno in obožujejo izzive. Ti znaki mirno in metodično – ter počasi – resnično dosegajo cilje, ki si jih postavljajo, in so pretežno zelo uspešni. Karlova zvezdna karta pa kaže tudi na to, da morda ni najbolj pripravljen sprejemati nasvetov drugih.

Tako zemeljska podgana kot škorpijon znata nadzorovati svoja čustva in sta na splošno sposobna zunanjemu svetu pokazati hladno in objektivno zunanjo podobo.

Ponosna, zabavna, zanimiva, vihrava in ognjevita

Za princeso Anne, ki je rojena v znamenju kovinskega tigra in leva, je značilna samozavest, a tudi nekaj impulzivnosti. Ti ljudje so nekoliko vihravi, s čemer se odzivajo na svojo prirojeno občutljivost za vsako obliko kritike. Z njimi je treba zato nekoliko previdneje ravnati in skrbno izbirati svoje besede.

Princesa Anne profimedia.jpg
Princesa Anne
Profimedia

Anne ne mara, da ji kdo ukazuje, kaj naj počne ali kako naj se vede. Je neustrašna in ne popušča – če se kdo z njo zaplete v spor, bo to zagotovo obžaloval. Po drugi strani njena astrološka umestitev kaže na to, da je tak tip osebe, ki v trenutku, ko so stvari po njenem okusu, postane izjemno zabavna. Ko pa ne dobi tistega, kar si je zamislila, vam bo to zagotovo dala vedeti.

Pristen, skromen in občutljiv

Princ William je zaradi svojih znamenj vodnega psa in raka tip osebe, ki se razdaja na vse kraje, v zameno pa ne pričakuje skoraj ničesar. Tega se tudi zaveda in ga sem ter tja verjetno tudi moti.

člani kraljeve družine v šoli - princ William 2
18-letni princ William
Profimedia

Poleg tega mu dom in družina pomenita daleč največ. Njegov odnos s svojimi bližnjimi je zanj izjemno pomemben in je sestavni del njihove osebnosti. Ker je William rojen v znamenju raka in psa, je verjetno izjemno zaščitniški in ljubeč, saj gre za eno izmed bolj negovalnih kombinacij v astrologiji.

Materinska, a tudi malce divja

Kraljica Camilla je rojena v znamenju ognjenega raka in prašiča. Rak in prašič sta oba zelo negovalna in materinska, vendar ogenj v to enačbo vnese nekoliko temperamenta, vročekrvnosti in vihravosti. Zaradi tega Camilli verjetno koristi, da je obdana z bolj trdnimi in umirjenimi ljudmi.

Naketeri 'poznavalci' so mnenja, da je Camilla pretiravala s pudrom.
Camilla
Profimedia

Stabilnost je edina lastnost, ki primanjkuje ljudem, kot je Camilla. Če so obkroženi s prav tako vihravimi in raztresenimi ljudmi, se lahko znajdejo v neprijetnem položaju. Po drugi strani so taki ljudje izjemno dobrosrčni, pošteni, pristni, nesebični in velikodušni. Camillina zvezdna kombinacija ima tudi izrazito lahkomiselno plat, a se verjetno ta nekoliko razblini, ko odrastejo. Kraljičina osebnost je tako precej protislovna.