Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Harry?!! To pa je res že preveč!

kš, 15.11.2023 18:32:23

Harry naj bi pozabil poklicati svojega očeta Karla III., da bi mu zaželel vse najboljše za rojstni dan … Pa je to res mogoče? Je res Harry tako nesramen do očeta ali se za vsem tem skriva neka “druga zgodba”?

Delite na:
Harry?!! To pa je res že preveč!
Harry pozabil na očeta ali mu niso dovolili? Profimedia

Harry ni poklical svojega očeta, da bi mu zaželel vse najboljše za rojstni dan, čeprav se je govorilo, da bo vsaj na ta svečani dan vzel telefon v roke in govoril z odtujenim očetom … Namesto tega ni bilo ničesar. Zdi se, kot da je v afero spet vpletena ona - Meghan Markle. No, to so le govorice.
O Harryjevi odsotnosti na zabavi ob Karlovem 75. rojstnem dnevu se govori že več kot teden dni in še vedno ni jasno, ali je bil povabljen ali ne. Edina gotovost je, da ga ni bilo na zabavi v Clarence House, ki sta se je udeležila William in Kate Middleton.

profimedia-0821882792.jpg
Seveda soproga Camilla ni pozabila, da njen mož praznuje ...
Profimedia

Kraljeva družina se je zbrala v polnem številu, z edino izjemo Harryja. Meghan Markle sploh ne smemo omenjati, saj o njeni navzočnosti ni bilo nikoli govora. Zdi se, da ima Karel III. pravi odpor do svoje snahe, ki velja za vzrok dramatične ločitve s sinom.
Harry, zamujeni ali zavrnjeni telefonski klic?!

Harryjeva odločitev, da zapusti kraljevo družino, je povlekla s seboj ogromno slabega.
Nekateri pravijo, da je Harry želel poklicati očeta, vendar nekateri trdijo, da mu tega niso dovolili ...
Profimedia

Čeprav Harryja na zabavi ni bilo, je bilo pričakovati, da bo vsaj poklical očeta in mu zaželel vse dobro. Po poročanju časopisa Express so namreč iz virov blizu kraljeve družine pricurljale govorice, da je bil kralj sveto prepričan, da ga bo sin poklical. A to se žal ni zgodilo. Podoba ljubečega, a nerazumljenega in zlorabljenega sina sedaj ne drži več.

No, ja - ves planet se jezi nanj ... Resnica pa je najbrž drugačna.
No, ja - ves planet se jezi nanj ... Resnica pa je najbrž drugačna.
Profimedia

Tako so viri blizu palače povedali, da do telefonskega klica ni prišlo, saj se Harry očitno ni potrudil najti časa oziroma je pozabil … Kar pa je seveda popolnoma izmišljeno, saj je namreč ves svet vedel, da Karel III. praznuje. Spet drugi trdijo, da je zadeva veliko bolj kompleksna. Harry naj bi želel poklicati očeta, vendar ker se prej ni uspel dogovoriti okoli tega in najaviti svoj klic, je pač vse skupaj padlo v vodo. Namreč, nekateri trdijo, da bi Harry moral prej javiti osebju, kdaj bo poklical in ker tega ni storil, mu pač klica niso dovolili … Kje je resnica? V vsakem primeru je zelo žalostno, da se sin in oče nista slišala niti na dan očetovega jubileja.

Karel III. je praznoval 75. rojstni dan.
Karel III. je praznoval 75. rojstni dan.
Profimedia