Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

OK, William, to pa ni prava Kate?!

kš, 09.11.2023 10:12:57

Kate Middleton ni želela z možem v Singapur na podelitev nagrad Earthshot Prize 2023 in zato se je moral princ potolažiti, kakor je vedel in znal …

Delite na:
OK, William, to pa ni prava Kate?!
Opa, kakšna energija! William pa nasmejan do ušes. Profimedia

Na rdeči preprogi se je pojavil z mednarodno zvezdo, očarljivo in prelepo Cate Blanchett, ki ima skoraj enako ime kot njegova žena. Resnica pa je, da to ni bila edina zapeljiva blondinka, ki se mu je pridružila na tem posebnem dogodku.

William na odru Earthshot Prize s Cate Blanchett

Fotografije prikazujejo princa Walesa, ki je videti nadvse zadovoljen ob hollywoodski divi in muzi Armanija. In kdo bi mu lahko zameril. Poleg tega je znano, da je že od najstniških let navdušen nad igralkami in top modeli.
Tako so vsi prisotni novinarji lahko videli Williama, kako se nasmiha ob Cate Blanchett in kako se z njo očitno zelo dobro ujame. Cate pa je bila več kot čudovita v svojem bleščečem kostimu z bleščicami. Opravljivci pravijo, da je bilo videti, kot da mu ni nič žal, da je njegova žena ostala doma.

A res ne pogreša svoje žene?

Zagotovo se zdi, da William ne pogreša Kate Middleton, ki je ostala v Angliji, da bi skrbela za otroke, še posebej za prvorojenca Georgea, ki se pripravlja na svoje prve pomembne šolske izpite. To naj bi namreč bila uradna razlaga, zakaj se Kate ni odpravila na tako pomembno potovanje z možem.

William v žametni obleki

Cate in William ob prvem stisku rok.
Cate in William ob prvem stisku rok.
Profimedia

Da bi se izkazal ob tolikšni lepoti, je William oblekel izjemno elegantno obleko iz zelenega žameta. Govori se, da ima princ kar nekaj zelenih oblek, ki jih vedno vzame iz omare, ko mora na kakšen dogodek, ki je v kakršnem koli smislu povezan z zeleno barvo in okoljem. Dejstvo pa je, da mu zelena tudi lepo pristoji.