Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Spare 2 - Prihaja končni udarec?!

kš, 27.10.2023 12:44:09

Obeta se nadaljevanje knjige, ki je praktično uničila odnos med Harryjem in njegovo družino. Bo drugi del uničil odnos med princem in njegovo ženo Meghan? Poznavalci trdijo, da je ta možnost zelo verjetna.

Delite na:
Spare 2 - Prihaja končni udarec?!
Bo drugi del uničil še njegov zakon?! Profimedia / KŠ

Princ Harry je že s svojo prvo avtobiografijo Spare razkril številne osebne in družinske podrobnosti, ki so javnost in predvsem kraljevi dvor pustile v šoku. Sedaj pa so v javnosti začele krožiti govorice o nadaljevanju te avtobiografije, ki naj bi bilo še bolj eksplozivno in nepredvidljivo. Toda kaj točno lahko pričakujemo od drugega dela? In kako bo to vplivalo na že tako napeto situacijo med Harryjem in kraljevo družino?

Prva knjiga je prinesla globok vpogled v Harryjevo življenje in razkritje nekaterih družinskih skrivnosti, ki so bile do zdaj skrbno varovane pred javnostjo. Ta del je razgalil tudi Harryjevo in Meghanino doživljanje kraljeve družine in njune razloge za umik iz kraljevskih dolžnosti. Vse to je v javnosti sprožilo val odzivov, predvsem pa je dodatno načelo že tako krhke odnose znotraj kraljeve družine.

Še pretresljivejše podrobnosti?!

Kako bi pa potem Meghan izpadla kot kraljica? Bi jo Britanci sploh sprejeli?
Poznavalci menijo, da bo Spare 2 dokončno uničil odnos med Harryjem in Meghan.
Profimedia

Drugi del avtobiografije naj bi šel še korak dlje. Harry naj bi bil pripravljen razkriti še pretresljivejše podrobnosti, ki bodo morda dodatno razburkale že tako nemirne vode. Vse to bi lahko imelo globoke posledice ne le za kraljevo družino, ampak tudi za Meghan Markle, ki si prizadeva zgraditi svojo kariero v Hollywoodu.

Bo Meghan popolnoma izgubila živce?

Je že nekaj časa načrtoval še dodatno maščevanje?!
Je že nekaj časa načrtoval še dodatno maščevanje?!
Profimedia

Meghan, ki se je po umiku iz kraljevskih dolžnosti posvetila igranju, je doživela številne kritike in zavrnitve. Njena želja, da bi postala del hollywoodske elite, se za zdaj zdi neuresničljiva. Njen ugled je bil že prej prizadet zaradi razkritij v prvi knjigi, novi del pa bi lahko še dodatno poslabšal njeno situacijo.

Harryjeva pripravljenost, da gre še dlje in razkrije še več, je znak njegove odločenosti, da se ne bo več držal nazaj. A to bi lahko tudi sprožilo nepopravljiv razkol med njim in Meghan. Viri blizu para trdijo, da je Meghan ob misli na nadaljevanje avtobiografije zelo zaskrbljena in da bi lahko to pomenilo konec njune zveze.

V tem kontekstu so govorice o možni ločitvi postale vse glasnejše. Čeprav se Harry uradno še ni izrekel o tej temi, nekateri viri trdijo, da bi lahko razkritje novega gradiva v drugem delu knjige povzročilo prevelik pritisk na njuno zvezo.

Kaj pa lahko še sploh napiše?

Harry je pripravljen zadeti še zadnji udarec!
Harry je pripravljen zadati še zadnji udarec!
Profimedia

Medtem ko je prvi del avtobiografije že razkril razpoke v kraljevi družini in pokazal, kako sta Harry in Meghan doživljala svojo vlogo znotraj nje, bi lahko drugi del šel še dlje. Predvideva se, da bo vsebina še bolj eksplozivna in da bo morda prinesla nove informacije o odnosih znotraj kraljeve družine, ki bodo dodatno vplivali na njeno podobo.

Ob vseh teh spekulacijah in napetih razmerah je jasno, da bo Spare 2 prinesel novo poglavje v že tako turbulentni zgodbi Sussexovih in kraljeve družine. Čas bo pokazal, kaj točno bo razkril novi del in kako bo to vplivalo na prihodnje odnose med Harryjem, Meghan in preostalimi člani kraljeve družine. Gotovo pa je, da bodo morebitna nova razkritja prinesla še več pozornosti in verjetno tudi težav v življenje tega mladega para. Pri tem pa ne gre pozabiti, da bo nadaljevanje prineslo tudi znaten kupček denarja za rdečelasega princa.

Princ Harry in Meghan Markle sta v zadnjem letu izgubila veliko podpore in veliko denarja.
Meghan bi se rada vrnila na velika platna in pri tem ji škandalozni detajli iz nove knjige nikakor ne bi pomagali.
Profimedia

Nadaljevanje avtobiografije princa Harryja, Spare 2, bi lahko dodatno razburkalo že tako napete odnose v kraljevi družini. Meghan Markle je posebej zaskrbljena, saj bi nova razkritja lahko ogrozila njeno težko pridobljeno kariero v Hollywoodu. Medtem ko je prvi del že razkril nekatere družinske skrivnosti, naj bi drugi del prinesel še pretresljivejše podrobnosti, ki bi lahko poglobile razkol med Harryjem, Meghan in kraljevo družino.