Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

To, kar ima Kate, lahko imajo skoraj vsi ...

KŠ, 18.10.2023 09:36:59

Kate Middleton je obiskala stadion v Marseillu, kjer je navijala za angleško ragbijsko reprezentanco, ki se je v četrtfinalu svetovnega prvenstva pomerila s Fidžijem.

Delite na:
To, kar ima Kate, lahko imajo skoraj vsi ...
Kate Middleton je na stadionu v Marseillu navdušila s kombinacijo cenovno ugodne jakne iz Zare in prestižne torbice Chanel. Profimedia

Vojvodinja Cambriška je nosila eno izmed svojih cenovno dostopnih jaken iz Zare, ki je bila v kontrastu z izjemno elegantno in drago torbico Chanel.

Kate sama na stadionu, William z Georgeem

Kate je tokrat stadion obiskala brez Williama. Ker je William pokrovitelj valižanske reprezentance, je šel podpret svojo ekipo, ki se je pomerila z Argentino. Tako sta bila zakonca ponovno ločena. Vendar je William s seboj pripeljal svojega prvorojenca Georgea, ki bo julija star 11 let. 

Kar zadeva modni izbor bodoče kraljice, se je Kate ponovno zatekla k svoji ikonični kombinaciji: jakna in hlače. Ponovno je oblekla belo jakno z zlatimi gumbi iz Zare. Cenovno ugodni blazer, ki stane 35 evrov, je kombinirala s črnimi hlačami in dodala nekaj izbranih dodatkov. S tem je vsekakor navdušila svoje oboževalce in predvsem oboževalke, ki se dejansko lahko oblečejo tako kot ona.

Kate Middleton je strastna navijačica
Kate Middleton je strastna navijačica.
Profimedia

Kate je bila odlično razpoložena. Z velikim navdušenjem je pela državno himno in stadion zapustila zelo vesela, saj je njena ekipa zmagala.

William in Kate sta zelo tekmovalna in ne popuščata drug drugemu, ko gre za prikazovanje svojih sposobnosti, bodisi v namiznem tenisu, pripravi koktajla ali v bolj resnih, protokolarnih zadevah.