Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Harry je podedoval milijone!!! Kralj je besen!

kš, 16.10.2023 09:16:28

Oče Dianinega zadnjega ljubimca Mohamed Al-Fayed naj bi Harryju in Meghan Markle zapustil na milijone evrov. Kralj Karel III. pa naj bi bil zaradi tega več kot besen!

Delite na:
Harry je podedoval milijone!!! Kralj je besen!
Juhej, nepričakovani milijoni! Profimedia

Harry naj bi prejel presenetljivo dediščino v vrednosti več milijonov evrov od povsem nepričakovane osebe, Mohameda Al-Fayeda, očeta Dodija Al-Fayeda, zadnjega spremljevalca njegove matere Diane, ki je skupaj z njo umrl leta 1997 v tragični nesreči v Parizu pod mostom Alma. Po zanesljivih informacijah blizu dvora naj bi bil kralj zaradi tega čisto iz sebe.

Harry, finančne težave

Čeprav njegove finance niso več to, kar so bile, odkar je leta 2020 zapustil visoko funkcijo v kraljevi družini, da bi se postavil na lastne noge in živel kot »običajen Zemljan«, se Harry nad svojim življenjskim standardom zagotovo ne more pritoževati. Vsekakor pa je bila Meghan Markle precej razočarana, ko je izračunala žepnino svojega možička, saj je menila, da je njegovo osebno premoženje veliko večje, kot je v resnici.

Zato je Harry takoj zavihal rokave in uspel izdati knjigo, ki mu je prinesla kup denarja in seveda tudi kup težav. Medtem pa Meghan še vedno ni odločena, kaj bo delala v prihodnosti. Bo igrala? Bo postala prva ženska predsednica ZDA? Vse opcije so odprte.  

Konec finančnih težav?!

Zdaj pa bi se lahko finančne težave zakoncev Sussex na srečo končale. In to po zaslugi povsem nepričakovanega dedovanja. Po poročanju revije InTouch je Harry prejel zapuščino v vrednosti več milijonov evrov od osebe, na katero nihče nikoli ne bi pomislil. Gre za Mohameda Al-Fayeda, ki je umrl 30. avgusta. In zakaj bi milijonar to storil?! Kakšna je povezava med Mohamedom Al-Fayedom in Harryjem? Samo to, da je bil bogati poslovnež oče Dodija Al-Fayeda, Dianinega zadnjega partnerja, s katerim si je delila prezgodnjo smrt.

Mohamed Al-Fayed se je v svoji oporoki spomnil tudi Harryja
Mohamed Al-Fayed se je v svoji oporoki spomnil tudi Harryja.
Profimedia

Mohamed je imel vedno zelo mešane odnose s kraljevo družino in na splošno z britanskimi oblastmi, ki so mu vedno odrekale državljanstvo. Po navedbah nemške revije naj bi to poslovneža spodbudilo, da je del svojega premoženja zapustil Harryju, Dianinemu sinu in dolgoletni črni ovci v Buckinghamski palači, uporniškemu princu, ki si je upal s prstom pokazati tudi na kralja Karla III.

Besni kralj

Vpletene strani seveda niso dale nobene izjave o oporoki Mohameda Al-Fayeda. Toda po navedbah virov blizu palače je novica dosegla vladarjeva ušesa in ga spravila v bes. Zarotniki so ob Dianini smrti celo postavili tezo, da je bila princesina nesreča naročena s strani britanskih tajnih služb. Hipoteza seveda nima nobene podlage, vendar je medtem še podžgala govorice o spopadih z družino Al-Fayed.

Karel naj bi bil zelo jezen.
Karel naj bi bil zelo jezen.
PROFIMEDIA

Verjetno pa ta zapuščina ni razburila le Karla. Pravzaprav lahko domnevamo, da tudi drugi otroci egiptovskega podjetnika, torej Camilla, Jasmine, Omar in Karim, niso bili preveč zadovoljni, ko so izvedeli, da je del očetovega premoženja pristal v rokah Harryja in posledično Meghan.