Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Kate Middleton - Prej je bila taka, zdaj pa ...

M.K., 12.10.2023 08:49:26

Kraljevo družino sestavljajo člani vseh starosti, vendar se zdi, da jih povezuje nekaj skupnega: čudovita koža. Za to sta zagotovo zaslužna zdrav življenjski slog in prehrana, a tudi lepotna nega. In čeprav trdijo, da so »popolnoma naravni« in da niso navdušeni nad botoksom, polnili in raznimi lepotnimi posegi, si zagotovo pomagajo s postopki pomlajevanja. Kirurgijo pa očitno raje zamolčijo.

Delite na:
Kate Middleton - Prej je bila taka, zdaj pa ...
Tako je bil videti obraz Kate Middleton leta 2005 še preden je postala vojvodinja. Profimedia

Takrat, ko so jih skoraj razkrinkali

Leta prej, preden so se člani kraljeve družine obremenjevali z vojno s Harryjem in Meghan, so jih pretresle novice, da so zloglasni hekerji, znani kot The Dark Overlord, vdrli v računalniški sistem vrhunskega londonskega zvezdniškega kirurga in ukradli zaupne podatke, ki jih je hranil. Med temi podatki naj bi bile tudi fotografije pred lepotnimi posegi in po njih – in med njimi naj bi bilo tudi nekaj članov kraljeve družine.

Kaj se dogaja s Kate? Sedaj je vsa pozornost preusmerjena na kralja in njegovo bitko z rakom.
Tako pa je prelepa Kate videti danes. Si je res "popravila" nos?
Profimedia

»Med njimi je nekaj pripadnikov kraljeve družine,« se je skupina pogumno pohvalila leta 2017 in dodala: »Imamo zbirke podatkov, imena, vse.« Kraljevi družini so nato naročili, naj izpolni njihove nadvse drage izsiljevalske zahteve, sicer bodo objavili kopico teh skrivno varovanih podatkov, ki so jih odnesli z računalnikov plastične kirurgije London Bridge. Med njimi naj bi bile tudi šokantne fotografije povečav prsi in drugih operacij.

kate middleton
Prelepa in (po njenih besedah) povsem naravna.
Profimedia

Da so kraljevo družino izsiljevali, je bila zanje prava mora, čeprav jim manj resna namigovanja na lepotne popravke nikakor niso tuja. Pred tem so morali na primer preprečiti objavo knjige, ki naj bi razkrila vse njihove domnevne umazane kirurške skrivnosti in ki jo je domnevno napisal nekdanji dvorni zdravnik, znan le kot dr. X. Anonimni zdravnik je na primer trdil, da je imela Camilla, zdaj žena kralja Karla, pred njuno poroko leta 2005 več posegov. Princesa Diana, ki je slovela po svoji naravni mladostni lepoti, pa naj bi eksperimentirala z botoksom le nekaj mesecev prej, preden je 1997. pri 36 letih umrla v prometni nesreči v Parizu.

Camilla-NA POROKI
Preden je stopila pred oltar, naj bi si privoščila nekaj lepotnih posegov. Katerih, ni razkrito.
Profimedia

»Bila je obsedena z ohranjanjem mladostnega videza,« je po navedbah vira, ki je bil seznanjen s knjigo, razkril dr. X.

Kraljica Camilla-NEKDAJ
Tako je bila videti Camilla leta 1995, preden naj bi domnevno stopila pod nož.
Profimedia

Kate, ki vztraja, da je njen videz popolnoma naraven

Tudi prelepa žena princa Williama, Kate Middleton, naj bi se za nekaj manjših popravkov ulegla pod nož – kar pa vztrajno zanika.

Različni poznavalci na podlagi fotografij ugibajo, da si je dala popraviti nos, preden je postala vojvodinja Susseška – a z dvora so tudi to izrecno zanikali.

Meghan, ki je vedno bolj podobna Kate?

Tako je bila videti Meghan Markle leta 2011, še preden je spoznala princa Harryja.
Tako je bila videti Meghan Markle leta 2011, še preden je spoznala princa Harryja.
Profimedia

V začetku letošnjega leta, ko se je vojvodinja prvič pojavila po napovedi, da se ne bo udeležila kronanja Karla III., je bila videti popolnoma prenovljena. Zlobni jeziki pa so ji pripisali, da z novo podobo čedalje bolj spominja na svakinjo Kate, kar naj bi bil tudi njen cilj.

Seveda sedaj, ko ni več članica kraljeve družine, lahko mirno sprejema darila ... Tudi če so izjemno
Meghan mnogi očitajo, da je vedno bolj podobna Kate in da se v ta namen poslužuje lepotnih posegov. Tako je videti danes.
Profimedia

Aprila se je po videokonferenci pojavila na predavanju TED Talk svoje prijateljice fotografinje Misan Harriman, njen popolnoma drugačni videz pa je hitro sprožil različna ugibanja in ugibanja. »Pozor, plastična operacija! Žalostna Meghan Markle si tako zelo želi biti Kate Middleton, da jo posnema,« je pod posnetkom na omrežju X (prej Twitterju) hitro komentiral nekdo in si prislužil lepo kopico všečkov. Vsi so nato začeli ugibati, ali je nekdanja igralka spremenila še kaj več kot le pričesko.

Vse to se je dogajalo tik po tem, ko je bila nekaj mesecev popolnoma odsotna v javnosti in je niso fotografirali niti paparaci. Mnogi so bili takoj prepričani, da je njen umik od oči podpornikov in nasprotnikov preprosto razložljiv, če v enačbo uvedemo lepotne posege. »Pomlajevanje obraza, lifting, raztopljeno polnilo v ustnicah, odstranitev maščobe iz lic, botoks, implantat v bradi, bi domneval,« je komentiral nekdo. Njeni predstavniki obtožb niso želeli komentirati.

Več virov, ki je blizu Meghan Markle, je povedalo, da je po obeh nosečnostih močno shujšala in končno izgubila težo, ki jo je pridobila s hčerko Lilibet, kar naj bi bil razlog za njen spremenjeni videz. Povedali so tudi, da svojega obraza ni spremenila, saj obožuje svoj nos in ga celo poudarja z bronzerjem – da pa je seveda spremenila barvo las in verjetno uporabila nekaj botoksa in polnil za ustnice.

Fergie, ki je o popravkih iskrena

Sarah Ferguson
Tako je bila Sarah Ferguson videti leta 2004.
Profimedia

Sarah Ferguson, mama princese Eugenie in Beatrice, nekdanja žena sina kraljice Elizabete, princa Andrewa, je v intervjuju za Daily Mail razkrila, da je uporabljala botoks, »ko ni bilo še na voljo nič drugega«, zdaj pa k njenemu bolj mladostnemu videzu pripomore laserski lifting obraza.

Sarah Ferguson-ZDAJ
Poskočna Fergie, kot ji pravijo bližnji, je ena redkih, ki posegov ne zanika. Tako je videti danes.
Profimedia

»Res mi ni všeč zamrznjen videz,« je dejala Fergie, »ker sem zelo živahna in sem rada pristna. Ne maram igel in zelo sem vesela, če sem videti dobro in srečna,« je še dodala. Povedala je tudi, da je zelo vesela, da lahko odkrito govori o lepotnih posegih, kar verjetno ne bi bilo mogoče, če bi bila še vedno tesna članica kraljeve družine.

Razkrila je, da je leta 2013 začela uporabljati organska polnila, ki so ji pomagala zgladiti gube, nato pa si je pred približno desetimi leti dala narediti lifting z nitkami, ki ga je opisala tako: »To je kot vrtna mreža za sladki grah. S tanko iglo pod kožo vstavijo nitke, ki vse držijo pokonci. Poleg tega pa spodbujajo nastajanje kolagena. To traja nekaj mesecev, potem pa sladki grah zacveti! Preden sem si to dala narediti, sem mislila, da bo to zelo boleče, ampak ni bilo tako slabo. Moja koža se je dobro odzvala. Mislim, da sem bila potem videti veliko bolje.« Končno nekdo, ki pove po resnici, kar je izjemno osvežujoče in občudovanja vredno!

Članom kraljeve družine ni treba razkriti, ali so imeli lepotne posege ali ne. Na splošno pa velja, da si ne bi smeli privoščiti nemedicinskih lepotnih operacij, saj naj bi veljalo, da so te v nasprotju s podobo kraljeve družine, ki temelji na naravni lepoti in preprostosti. Poleg tega se od članov kraljeve družine pričakuje, da so vzor svojim podanikom, zato se morajo izogibati spodbujanju nečimrnosti ali nepotrebnih posegov, ki so namenjeni doseganju konvencionalnih standardov lepote v danem trenutku.