pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Neverjetno! Kate Middleton na invalidskem vozičku

kš, 07.10.2023 11:51:14

Kate Middleton se je nedavno udeležila dogodka, organiziranega s strani lige za ragbi, katere pokroviteljica je.

Delite na:
Neverjetno! Kate Middleton na invalidskem vozičku
Kate Middleton se je udeležila ragbi tekme na dan vključenosti, organiziran s strani lige za ragbi. Profimedia

Dogodek je bil posvečen vključevanju, na njem pa je sodelovala v ragbi tekmi z igralci na invalidskih vozičkih. Kljub poškodbi roke, ki jo je utrpela med igro z otroki, ni oklevala in se je odločila za sodelovanje, s čimer je pokazala svojo podporo športnikom invalidom.

Na dan dogodka se je Kate Middleton pojavila v uradni športni opremi ragbi lige, sestavljeni iz majice in trenirke, ter belih telovadnih copat znamke Lululemon. Minimalistični nakit je vključeval le par obročastih uhanov iz rumenega zlata, izdelek podjetja Spell of Loves.

Kate
Nekateri so opazili, da ima Kate znova obliže na prstih, kar je postala pogosta tema v britanskih medijih, saj to predstavlja edini "madež" na njeni sicer popolni javni podobi.
Profimedia

Želi posnemati Harryja?

Kate Middleton je s tem sledila primeru princa Harryja, ki je bil nekoč tudi pokrovitelj ragbi lige. Na igrišču je s športniki delila izkušnjo tekme na invalidskih vozičkih, kar ji je omogočilo vpogled v spretnosti in izzive, s katerimi se srečujejo ti igralci. Njen tekmovalni duh, ki ga pogosto kaže, predvsem ko gre za tekmovanje z možem Williamom, je bil tudi tokrat očiten.

Kljub manjšim poškodbam, ki jih je staknila med družinskimi aktivnostmi, Kate Middleton nadaljuje s
Kljub manjšim poškodbam, ki jih je staknila med družinskimi aktivnostmi, Kate Middleton nadaljuje s podpiranjem športnih in družbenih pobud, s čimer poudarja pomen vključevanja in aktivnega življenjskega sloga.
Profimedia

Zakaj ima obliže?

Med dogodkom so nekateri opazili, da ima Kate znova obliže na prstih, kar je nekaj, kar se je zgodilo že večkrat v preteklosti. Pojasnila je, da je nedavne poškodbe staknila med igro na trampolinu s svojimi tremi otroki - Georgeem, Charlotte in Louisom. Kljub temu, da je večkrat opaziti obliže na njenih prstih zaradi manjših ureznin, ki si jih povzroči, je to edina stvar, ki rahlo zaznamuje njeno sicer brezhibno javno podobo.

Nerodna?

Na dogodek se je princesa pojavila v uradni športni opremi ragbi lige, ki je vključevala majico in t
Na dogodek se je princesa pojavila v uradni športni opremi ragbi lige, ki je vključevala majico in trenirko.
Profimedia

V preteklosti so bile podobne situacije opažene med njenimi obiski različnih javnih dogodkov, kar je vedno znova tema razprav v britanskih medijih. Na primer, med obiskom porodniškega oddelka v Kraljevi okrožni bolnišnici Surrey 5. oktobra 2022 je bila fotografirana z obližem na palcu. Podobno se je zgodilo tudi med drugimi pomembnimi dogodki, kot je bil platinasti jubilej kraljice Elizabete II. ali razstava cvetja v Chelseaju.

Tako se večkrat pojavlja tematika o obližih valižanske princese, ki ostaja edini majhen "madež" na njeni sicer popolni podobi, a to je tudi del človeške strani, ki jo Kate Middleton deli z javnostjo.