zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Meghan Markle - osramočena zaradi tega …

kš, 15.09.2023 14:58:32

Meghan Markle je debitirala na igrah Invictus 2023 in ob Harryju naredila slab vtis: “Bilo je preprosto smešno!”

Delite na:
Meghan Markle - osramočena zaradi tega …
Pa sta res še tako srečna skupaj ali je vse to le igra? Profimedia

Zgodilo se je to, česar se je Meghan Markle najbolj bala: v javnosti so jo "izžvižgali", pa sploh ni bila v Angliji. Vojvodinja sussekška se je pridružila Harryju in v svojem prvem govoru pred številnim občinstvom je požela kar nekaj slabih odzivov.

Videti sta, kot da sta še do ušes zaljubljena.
Videti sta, kot da sta še do ušes zaljubljena.
Profimedia

Meghan Markle ni želela ponovno obiskati Združenega kraljestva. Kljub temu je bila prisiljena narediti kratek postanek v Londonu, preden se je pridružila Harryju v Düsseldorfu, kjer je zaradi iger Invictus preživel nekaj dni. Globoko v sebi je čutila, da ji ob vrnitvi v moževo domovino ne bo prizaneseno z ostrimi kritikami. Ali je bila njena bojazen upravičena zaradi kratkega obiska britanske prestolnice? Očitno ne. A pojdimo po korakih.
Ko je Meghan prispela v Nemčijo, je kljub številnim govoricam o ločitvi z veseljem pozdravila ponovno srečanje s Harryjem. Par se očitno zaveda, da je njun finančni uspeh odvisen tudi od tega, kako se predstavljata v javnosti. Kaj se dogaja za štirimi stenami, pa vesta le ona.

Prepovedana črna

Meghan se je oblekla v obleko znamke Banana Republic … V črni barvi je bila videti izjemno elegantno in končno ji je črna barva spet dovoljena. Saj zdaj, ko ni več aktivna članica britanske kraljeve družine, lahko nosi črno ob različnih priložnostih. V skladu s kodeksom oblačenja Buckinghamske palače bi črno namreč smela nositi le ob žalovanju.

Njen govor je razburil mnoge.
Njen govor je razburil mnoge.
Profimedia

Meghan je pa vsekakor presenetila z izbiro bombažne obleke znamke Banana Republic, ki stane približno 130 evrov. To je precej ugodnejša cena v primerjavi z oblačili drugih prestižnih znamk, ki jih običajno nosi. Obleko je kombinirala z usnjenim pasom znamke Bottega Veneta in čevlji znamke Aquazzura, vrednimi 715 evrov.

Govor, ki ji ni ravno uspel
Govor, ki ji ni ravno uspel
Profimedia

Na odru je spregovorila o tem, da je zamudila igre Invictus Games, pojasnila je, da je bila zaposlena z družinskimi obveznostmi … In prav zato je njen govor prejel kup negativnih kritik.

Neusmiljeni Tom

Kraljevi komentator Tom Bower je izrazil dvome o njenih besedah o družinskih vrednotah, saj sta s Harryjem večinoma prekinila stike z ostalimi družinskimi člani. Bower je dejal: "Njeno izgovarjanje, da je zamujala zaradi priprave mlečnih napitkov za svoje otroke, je bilo preprosto smešno." Druga novinarka je bila še bolj neposredna: "To je ženska, ki govori o pomenu družine, a je storila vse, da bi uničila kraljevo družino."

Meghan je sicer zadnje čase nekoliko koščena.
Meghan je sicer zadnje čase nekoliko koščena.
Profimedia

Meghanin govor je sprožil val kritik na družbenih omrežjih, kjer so mnogi izrazili svoje mnenje o njenih besedah, še posebej glede na to, da ima na voljo številne pomočnike za skrb za otroke in gospodinjstvo. Prav tako so mnogi opozarjali, da so bile igre Invictus napovedane že precej časa vnaprej.

Meghan se je posvetila tudi tekmovalcem.
Meghan se je posvetila tudi tekmovalcem.
Profimedia