zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Harry je v Londonu, a Karel ga ne želi videti

kš, 08.09.2023 09:59:45

Rdečelasi princ se v teh dneh sam vrača v London, vendar ga oče nikakor ne želi videti.

Delite na:
Harry je v Londonu, a Karel ga ne želi videti
Harry je v Londonu, oče ga ne želi videti! Profimedia / KŠ

Harry je potrdil, da se vrača v London, kjer bo sodeloval na dobrodelni prireditvi WellChild Awards. Na dan obletnice smrti kraljice Elizabete, ki je umrla 8. septembra 2022, bo tudi tam. Vendar Karel ne namerava videti svojega sina in tudi William se ne namerava srečati s svojim bratom. Meghan Markle se medtem vse bolj ukvarja s svojo samostojno kariero in nima časa za potovanja s soprogom.

Žal se nihče iz družine ne namerava srečati z vedno bolj osamljenim Harryjem. Vir iz Buckinghamske palače je potrdil, da se kralj Karel ne namerava srečati s svojim drugim sinom, čeprav je bil njegov obisk v Londonu napovedan že sredi avgusta. “Njegovo veličanstvo se ne želi soočiti s Harryjem, za katerega ni videti, da bi se kesal zaradi svojega nepremišljenega vedenja do očeta in preostalih članov družine,” pravi vir.

Izgubil živce?

Videti je, da je Karel popolnoma razočaran nad mlajšim sinom in da je dobesedno zgubil živce … Menda je pričakoval, da se bo Harry na nek način opravičil, vendar princ tega trenutno ne namerava storiti. Tako Harry letos ni smel stopiti v grad Balmoral, kjer so se vsako poletje zbrali čisto vsi.
Po drugi strani pa je res, da princ ni storil ničesar, da bi si pridobil naklonjenost svojega očeta. Nasprotno, konec avgusta je Netflix objavil novo dokumentarno serijo, v kateri Harry ponovno napada Karla in ga obtožuje, da mu ni pomagal premagati travme po smrti njegove matere Diane. Kar naj bi kralja še dodatno prizadelo, razžalostilo in seveda tudi razjezilo. In nič bolje ni z Williamom. Brata nista spregovorila že več mesecev in tudi Harryjeva prisotnost v Londonu tega ne bo spremenila.
Ker je Harry moral vrniti ključe Frogmore Cottage, hiše, ki sta jo z Meghan dobila po poroki, se dejansko niti ne ve, kje bo princ te dni spal. Najbrž bo moral poiskati kakšen hotel ali pa mu bo pri nastanitvi pomagal kdo iz kraljeve družine.

Meghan:
Meghan: "Harry, pojdi kar sam!"
Profimedia

Meghan pa ostaja doma

Harry bo očitno potoval sam, saj se mu ne bo pridružila niti žena, ki ima sedaj “druge posle”. Očitno ne potrebuje več ne krone in niti Harryja, saj je videti, da bo njena kariera končno lahko poletela v višave … pa bo res?!