zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Diana - na dan prihaja prava resnica!

kp, 04.09.2023 12:40:32

26 let po tragični smrti princese se pojavljajo nove podrobnosti o tedaj princu Charlesu, zdaj angleškem kralju Karlu III.

Delite na:
Diana - na dan prihaja prava resnica!
Diana je imela kar nekaj težav s svojo mačeho - kislo Raine Profimedia / KŠ

Lady Diana Spencer je umrla 31. avgusta 1997. Od tragične nesreče v Parizu, v kateri je življenje izgubil tudi njen takratni partner Dodi Al-Fayed, je minilo šestindvajset let, vendar se še vedno pojavljajo podrobnosti o njenem življenju in zlasti o njeni vezi s princem Charlesom, ki še zdaleč ni razrešena … In to kljub temu, da sta bila ločena, da je ona pokojna in da si je zdaj kralj ustvaril popolnoma novo življenje.

Raine in John Spencer, leta 1981
Raine in John Spencer, leta 1981
Profimedia

V novih še neslišanih posnetkih je princesa natančno spregovorila o svojem odnosu z možem in o svojih resničnih čustvih, pa tudi o vezi s sinovoma Harryjem in Williamom ter burni vezi z mačeho Raine Spencer.

Diana, vsebina še nikoli slišanih posnetkov

Posnetki izvirajo iz devetdesetih let prejšnjega stoletja in so bili posneti za Andrewa Mortona, ki ga je zavezovala pogodba o zaupnosti, delno pa so bili vključeni v knjigo Diana: njena resnična zgodba. Vendar bo vsebina teh posnetkov kmalu razkrita in se bo znašla v dokumentarnem filmu, ki bo izšel leta 2024 in bo zagotovo povzročil razburjenje. Velika pričakovanja so zlasti glede izjav o Charlesu in njegovih resničnih občutkih v času poroke.

To je bilo preveč

Camilla in Diana ... Prva je zdaj kraljica.
Camilla in Diana ... Prva je zdaj kraljica.
Profimedia

Princesa naj bi celo opisala afero kot povsem smešno. Učiteljica v vrtcu se je poročila z bodočim angleškim kraljem? To se je zdelo nemogoče celo njej, ki je v to verjela in se zaljubila v tega princa. Vsaj dokler ni odkrila njegove strasti do Camille Parker Bowles in dejstva, da je nikoli ni prenehal ljubiti. Malo preveč za tako mlado in upanja polno dekle, ki je na poroko prišla že razočarana in shujšana, žrtev demonov, ki so jo obvladovali vse do smrti.

Razočaran zaradi Harryja

Kisla Raine si je upala povedati princu Charlesu, da bi moral biti srečen za rojstvo Harryja in ne n
Kisla Raine si je upala povedati princu Charlesu, da bi moral biti srečen za rojstvo Harryja in ne nergati!
Profimedia

Lady D naj bi tudi razkrila, da je Charles Dianini mačehi zaupal, da je bil razočaran nad Harryjevim rojstvom, saj si je po Williamu želel deklico. Menda mu je precej ostro rekla, naj se zahvali za to, da je dobil zdravega sina ... Od tistega trenutka dalje naj bi jo bodoči kralj dobesedno spravil ob tla: "Tako se zgodi, če mu nekdo odgovori na tak način," je takrat rekla Diana.

Težaven odnos z Raine Spencer

Raine in John Spencer, leta 1981
Raine in John Spencer, leta 1981
Profimedia

Raine in John Spencer sta se poročila leta 1976, potem ko se je Frances Shand Kydd - Dianina mati - odselila. Po moževi smrti pa se je zaradi napetih odnosov zapustila družinsko posestvo v Althorpu. S princeso pa ni bilo nič bolje: "Bila sem zelo jezna. Rekla sem, da te zelo sovražim. Če bi le vedela, kako zelo te vsi sovražimo zaradi tega, kar si storila. Uničila si našo družino. Porabila si očetov denar. Povedala sem vse, kar sem lahko,” naj bi bilo zabeleženo na posnetkih. Potem so tu še posnetki, v katerih naj bi princesa rekla: “Raine mi je odgovorila, da si ne predstavljam, koliko bolečine je moja mati povzročila mojemu očetu. Bolečine, Raine? Te besede ne poznaš. Pri svojem delu vidim ljudi z bolečino, kakršne še nisi videla. Temu praviš bolečina?”

Diana, ko še ni prav dobro vedela, kaj se dogaja za njenim hrbtom.
Diana, ko še ni prav dobro vedela, kaj se dogaja za njenim hrbtom.
Profimedia

Mačeha z vzdevkom “kisla Raine” si nikoli ni pridobila ljubezni otrok družine Spencer. Vsebina teh posnetkov to le potrjuje. Na novo najdeni trakovi se bodo znašli v dokumentarnem filmu, katerega izid je načrtovan za leto 2024.