sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Kate Middleton - je ona tista, ki preprečuje spravo med bratoma?!

kš, 24.08.2023 10:07:03

Kralj Karel III. in Kate Middleton sta jasno pokazala, da princu Harryju in predvsem Meghan ne bosta nikoli oprostila.

Delite na:
Kate Middleton - je ona tista, ki preprečuje spravo med bratoma?!
William in Harry - in zadaj Kate ... Profimedia / KŠ

Kljub prvotnim načrtom za srečanje in mirovne pogovore, se je Karlova želja po novem začetku končala, še preden se je sploh začela.

Načrtovano srečanje 17. septembra med Harryjem in očetom naj bi bilo odpovedano. Čeprav se je s Karlom nameraval srečati le njegovi sin, viri blizu dvora trdijo, da sta Harry in Meghan s svojim ravnanjem potisnila kralja do skrajnih meja. William je bil zaradi njunih dejanj "zgrožen", medtem ko Kate Middleton jima nima namena odpustiti zaradi nepopravljive škode, ki sta jo povzročila monarhiji in njuni javni podobi. Videti je celo, da je prav Kate tista, ki na nek način “vzdržuje” ta razkol med bratoma, saj je povsem razjarjena … Skoraj vsaka priložnost, da bi se brata dobila in pogovorila, tako vedno pade v vodo.

Septembra bi morala Harry in Meghan kot gosta sodelovati na igrah Invictus v Düsseldorfu. To bi lahko bil idealen trenutek za spravo, vendar se tudi tokrat plani ne bodo uresničili. Kralj je menda odpovedal “mirovne pogovore”, saj se počuti izdanega zaradi tega, kar je Harry napisal v svoji knjigi in povedal v Netflixovi dokumentarni seriji. Seveda je jasno, da se je kralj tudi posvetoval s svojimi bližnjimi in se tako spet odločil, da sinu ne da nobene možnosti več.

Karel III. ju je spet odrezal ...
Karel III. ju je spet odrezal ...
Profimedia / KŠ

Tudi William ni bil navdušen nad ponovnim srečanjem s svojim bratom, saj je še vedno pretresen zaradi njegovih dejanj. Charles Rae, nekdanji urednik, je poudaril, da sta Harry in Meghan postala izobčenca. Na televiziji Talk TV je razkril, da so jima tudi na uradnih spletnih staneh odstranili vse kraljeve nazive. "Prav je, da sta zdaj izobčena," je dodal.

Kralj pa bo vseeno v Balmoru organiziral srečanje s Kate in Williamom, ki sta ključna za prihodnost monarhije … Pomembna sta predvsem za pozitivno podobo monarhije, ki jo je treba ohraniti ali pa celo ponovno vzpostaviti. Obenem se Karel trenutno osredotoča tudi na Commonwealth, ki je izjemnega pomena za monarhijo.

Se brata ne pobotata zaradi Kate?
Se brata ne pobotata zaradi Kate?
Profimedia

Kate je (še zmeraj) besna

Prav valižanska princesa pa je tista, ki ne bo nikoli odpustila Harryju in Meghan. Kljub temu, da je William upal na spravo z bratom pred objavo knjige, je njegova žena Kate tista, ki je zavzela trdo stališče. Vir, ki ga je razkril časopis OK!, trdi, da Kate ne bo spremenila svojega mnenja. "Nikoli se nista opravičila za svoje laži. Za Williama je težje, saj je Harry njegov brat," je neimenovan vir povzel besede princese. In tako, kljub upanju na spravo se zdi, da bo ta razkol trajal večno … In ja, pri tem ima očitno prste vmes tudi lepa princesa Kate.