sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

Camilla žaluje - umrl je …

kš, 22.08.2023 11:10:13

Kraljica Camilla je strta, umrl je namreč Kevin Burke, ki ga je spoznala, ko je bila še najstnica.

Delite na:
Camilla žaluje - umrl je …
Camilla žaluje, umrl je njen prvi fant ... Profimedia / KŠ

Burke je bil star 77 let. Novico je sporočil Daily Mail. Danes je kraljica Camilla srečno poročena s kraljem Karlom, svojo sorodno dušo. A nekoč, kot se to zgodi vsakemu izmed nas, je kraljica ljubila drugega moškega. In bolečina nostalgije se prebija skozi Camillino srce.
Kraljica Camilla ni nikoli imela lahkega življenja na dvoru, zlasti v letih, ko je bila Karlova ljubica. Toda še pred tedanjim princem Walesa je bila Camilla kot debitantka zelo zaželena. Bila je ljubiteljica zabav in občudovali so jo mnogi. Med njimi je bil tudi Kevin Burke, njena prva velika ljubezen.
"Milla Shand" je spoznala Kevina, sina Sira Aubreyja Burkea, v Knightsbridgeu leta 1965. Čudovita šestdeseta leta so bila ozadje te mlade ljubezenske zgodbe: med zabavami, praznovanji in družabnimi večeri … Njuna zveza ni bila dolga, a je bila zelo intenzivna.

“Ni bila klasična lepotica, a …”

Camilla in Kevin sta skoraj vsak večer obiskala vsaj dve ali tri koktajl zabave, ob koncih tedna pa sta šla na takrat zelo priljubljene plese na podeželju, kjer se je zbirala mladina modre krvi. Burke je v biografiji povedal, da je bila najboljša in najbolj zabavna ženska, kar ji je spoznal. “Bila je izjemno priljubljena. Ni bila klasična lepotica, vendar je bila privlačna in seksi,” je še razkril. A Camilla ga je zapustila in mu strla srce.
"S Camillo sem bil celo leto. Bila sva zaljubljena, nato me je zapustila. Zakaj? Kratek odgovor je, da je bila zaposlena s svojimi plesi v Londonu." Ni minilo veliko časa, preden je srečala Charlesa, tedanjega princa Walesa in Andrewa Parkerja Bowlesa, s katerim se je poročila leta 1973 in se ločila leta 1995. Iz njune zveze sta se rodila tudi otroka Tom in Laura.

Kevin ni našel prave sreče

Kevin Burke se je prvič poročil pri 42 letih: njegova poroka s Peto Baker, oglaševalsko direktorico, je trajala 14 let. Kasneje se je poročil z Luiso Fairey, s katero je imel sina, ljubljenega Maxa in tako postal oče pri 58 letih. "Bilo je nepričakovano, vendar sem srečnež." Po informacijah, ki jih je delil Daily Mail, je Burke umrl v začetku avgusta: družina je prosila za donacije Britanski fundaciji za raziskavo bolezni srca in ožilja. Pogreb bo septembra.