sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

Princ Harry - si to ti?!

kš, 20.08.2023 10:49:35

Najnovejši posnetek, ki se je pojavil na spletni strani Harryjevega združenja BetterUp, ga prikazuje v precej drugačni luči …

Delite na:
Princ Harry - si to ti?!
Tako naj bi bil videti Harry, ko bo star 50 let ... Profimedia

Spet se govori in piše o princu Harryju. Tokrat je razlog nekoliko smešen, morda celo neroden … Ko se je princ Harry leta 2021 odločil ustanoviti podjetje za duševno zdravje BetterUp, je pojasnil, da želi "pomagati ustvariti vpliv na življenja ljudi". In od takrat organizacija nadaljuje po poti, ki si jo je močno želel, saj združuje duševni trening in tehnologijo. Ravno v zadnjih nekaj urah pa se je na spletni strani podjetja pojavil nov portret vojvode sussekškega, ki ga spremlja profil z najpomembnejšimi informacijami o njem. Bolj kot besede pa je pozornost pritegnila fotografija, na kateri je Harry (in zlasti njegovi lasje) videti povsem drugače kot običajno.

prince-harry
Prince Harry ima na tej fotografiji precej temnejše in gostejše lase
BetterUp

Prav na zadnjih posnetkih, ki so prispeli iz Singapurja, kjer se je princ udeležil dobrodelne prireditve, se je pojavil s svojimi znamenitimi zdaj že zelo redkimi rdečimi lasmi. Na sliki, objavljeni na portalu BetterUp, pa so lasje moža Meghan Markle videti ne le bolj gosti, temveč tudi veliko temnejši. V britanskih tabloidih številni stavijo, da se ima princ bolj kot presaditvi zahvaliti photoshopu.

prince-harry
Prince Harry ima na tej fotografiji precej temnejše in gostejše lase
BetterUp

Plešasti Windosorji

Po drugi strani je plešavost v družini Windsor zelo razširjena težava, in čeprav se Harry ne spopada s takšnimi težavami kot njegov brat William, ki je začel izgubljati lase, ko je bil še zelo mlad, se zdi, da se tudi on spopada z močnim redčenjem las, zlasti na temenu. Pojav naj bi se pospešil, odkar se je z ženo Meghan Markle preselil v Kalifornijo.

Harry in Meghan
Na teh fotografijah je jasno videti pravo stanje njegove pričeske
PROFIMEDIA

To pravi strokovnjak

Po mnenju vodilnega britanskega kirurga za presaditev las Dr. Asima Shahmalaka, se je izpadanje las britanskega princa pospešilo, ko se je preselil v Ameriko. Princ bi po njegovem mnenju lahko bil plešast že pri 50 letih. Izdelal je celo fotografijo, kako bo Harry videti, ko bo star 50 let, če ne bo ukrepal takoj. Dr. Asim Shahmalak, kirurg svetovalec za presaditev las na kliniki Crown v Manchestru, pa pravi še, da se je "močan" kraljevi gen za plešavost sprožil takoj po selitvi. Dobra novica za Harryja je, da lase izgublja počasneje kot princ William in da je pri izpadanju las deset let za svojim starejšim bratom.

Profil vojvode sussekškega

Ker se je princ veliko naučil od svoje matere, je v resnici že od nekdaj izstopal po svojem zanimanju za dobrodelne namene različnih vrst, zlasti povezane z okoljskimi vprašanji in vprašanji duševnega zdravja. "Harry je filantrop, vojaški veteran, okoljevarstvenik in zagovornik duševnega blagostanja," piše v profilu.

Harry
Harry se ukvarja z dobrodelnostjo
Profimedia

Dobrodelni projekti

Prav on si je močno želel iger Invictus, katerih namen je pomagati invalidnim vojnim veteranom, da šport uporabljajo kot sredstvo rehabilitacije. Enako srčna je tudi ustanovitev podjetja Archewell, ki je namenjeno neprofitnemu delu. In prav njegova predanost dobrodelnosti je ena od zadev, ki ga je zbližala z ženo Meghan Markle, ki je tako kot on že od nekdaj vpeta v številne družbene namene. Tudi po prostovoljnem odhodu iz kraljeve družine par ni izgubil pogleda na svoje cilje, še naprej se udeležuje dogodkov in pogosto javno govori o duševnem zdravju. Prav okoli te občutljive teme naj bi se vrtel novi (in zelo donosen) projekt Harryja in Meghan. Tudi ko gre za delo, se vedno trudita promovirati sporočila določene vrste.

Harry na igrah Invictus
Harry na igrah Invictus
PROFIMEDIA