sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Meghan Markle - zakaj nosi ta obliž?!

kš, 14.08.2023 09:58:12

Kalifornijski paparaci so šli na lov za Vojvodinjo, ki so jo ujeli na ulici …

Delite na:
Meghan Markle - zakaj nosi ta obliž?!
Meghan Markle je očitno v stresu yt

Nekaj jih je presenetilo … Ne le, da je bila oblečena v plašč, na levem zapestju je imela obliž.

To ni dober trenutek za Meghan Markle. In če so jo do danes na rob živčnega zloma spravljale predvsem govorice, je v zadnjih urah prišla konkretna potrditev fizičnega in psihičnega stanja Harryjeve soproge. Zdaj že nekdanjo vojvodinjo sussekško so na ulicah Kalifornije dejansko ovekovečili v brezhibni (in dragi) opravi, a v oči je padla še ena podrobnost: obliž proti stresu, ki je kukal izpod rokava njenega plašča.

Meghan Markle in princ Harry sta se pred kratkim spet pojavila skupaj v javnosti.
Meghan Markle in princ Harry sta se pred kratkim spet pojavila skupaj v javnosti.
Profimedia

Meghan Markle in obliž proti stresu

Najprej nenehne govorice o krizi z možem, nato odtujitev Beckhamovih in nazadnje težave s sosedo: za Meghan Markle ne moremo reči, da preživlja mirne čase. In verjetno občuti tudi napetost, ki se je nabrala v zadnjih nekaj mesecih. Ker je Harry v Singapurju na dobrodelnem dogodku, je vojvodinja ostala v Montecitu sama s svojim štiriletnim sinom, princem Archiejem in dveletno hčerko, princeso Lilibet.

Meghan Markle naj bi vse kupila - ničesar ni prejela zastonj!
Meghan Markle preživlja hude čase
Profimedia

Prav na ulicah Kalifornije je bila Meghan v zadnjih urah ovekovečena v plašču znamke Max Mara, ki je sicer nekoliko v nasprotju s trenutnim vremenom (22 stopinj). Bolj kot nesporna eleganca temnolaske pa je v oči padel poseben dodatek. In to ni nakit ali kakšna draga torbica, temveč obliž na levem zapestju.

Po poročanju portala Page Six gre za "NuCalm", antistresni obliž z močnim pomirjevalnim učinkom. Obloga se namesti tri prste stran od roba levega zapestja, da bi zagotovila občutek miru in preprečila reakcije telesa, ki jih narekuje stanje vznemirjenosti. Obliž deluje cel dan in pomaga, da se telo vrne v popolnoma funkcionalno stanje v smislu motoričnih spretnosti, pozornosti in koncentracije. Cena pakiranja 20 obližev je približno 73 evrov.

Duševno zdravje

Najbrž ni preprosto biti Meghan ...
Najbrž ni enostavno biti Meghan ...
Profimedia

Tako Meghan kot Harry sta vedno zelo odkrito govorila o pomenu duševnega zdravja, zato je verjetno, da se je vojvodinja odločila, da se bo že ob prvih alarmnih zvoncih poskušala umakniti in predvsem se umiriti. Navsezadnje zadnjih nekaj mesecev za njo in njenega moža Harryja, ki uradno ni več član kraljeve družine, ni bilo prav nič lahkih. Vendar pa vojvodinjo menda najbolj skrbijo finančne zadeve, predvsem prekinitev pogodbe s podjetjem Spotify. Njen podkast Archetypes je bil namreč prekinjen že po 13 epizodah, izvršni direktor podjetja pa je bil zelo oster in neposreden do njiju.

Vendar bi lahko bila rešitev tik pred vrati: Harry in Meghan naj bi kupila pravice za Netflixovo priredbo literarne uspešnice, zato si želita začeti kariero v filmski produkciji. Glede na stavko scenaristov, ki hromi Hollywood, trenutek zagotovo ni najboljši, kar pomeni še eno zelo konkretno finančno tveganje.