1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Harry in Meghan do vratu v dolgovih

M. K./ KŠ, 24.07.2023 11:45:21

Priljubljenost para je strmo padla, ponudb za delo pa je vse manj: par se odpoveduje svoji vili v Montecitu. Prodala jo bosta!

Prisluhnite - Zakaj Harry in Meghan prodajata hišo?

Delite na:
Harry in Meghan do vratu v dolgovih
Vila bo kmalu na prodaj! Profimedia / KŠ

Harry in Meghan sta bila videti kot glavna junaka sodobne pravljice. On je zapustil kraljevo družino, da bi jo zaščitil in ljubil brez kakršnih koli obveznosti, ona pa mu je sledila do konca sveta in zanj zapustila tudi igralsko kariero. Po begu iz Združenega kraljestva in prihodu v Ameriko sta prestala marsikaj in ponovno postala starša čudovite deklice Lilibet Diane, vendar sta se morala sprijazniti s kruto realnostjo. Denarja ni več dovolj, zlasti po tem, ko so se zadnje poslovne pogodbe končale v kupu pepela in razmišljata o tem, da bi se znebila velike vile v Montecitu, ki je bila njuno zatočišče in njuno ljubezensko gnezdece.

harry2
Par naj bi bil v hudih finančnih težavah
profimedia

Propadle pogodbe

Njuna priljubljenost je torej strmo padla in prihajajo hudi časi. Potem ko je propadla tudi njuna pogodba s podjetjem Spotify, so njune finance doživele pravi zlom. Da ne omenjamo pogodbe z Netflixom, ki se izteče leta 2024 in diši po trajni prekinitvi, vse vsebine pa so zamrznjene zaradi stavke hollywoodskih igralcev in ustvarjalcev, ki sicer povzroča nemir v celotni filmski industriji.

harry1
Kmalu bosta zapustila prestižno sosesko.
Profimedia

Milijonski mesečni stroški

Zaradi vse bolj negotovega finančnega položaja naj bi se zakonca odločila, da se znebita svojega velikega dvorca Montecito v prestižni soseski Santa Barbara v Los Angelesu. Nista več kos ogromnim mesečnim stroškom. Vilo sta kupila za 14 milijonov dolarjev, od tega je bilo devet milijonov dolarjev plačanih s hipotekarnim kreditom, pet milijonov dolarjev pa je bilo odvzetih iz Harryjevega deleža zapuščine lady Diane. Princ naj bi iz tega finančnega sklada podpiral celotno družino v mesecih po selitvi v tujino.

meghan, harry, nepremičnina, montecito
Montecito
profimedia

harry6
Montecito
profimedia

Stroški nepremičnine v Los Angelesu

Premoženje trenutno predstavlja težaven strošek, ki ga je treba pokriti. Med hipoteko in stroški vzdrževanja bi bil znesek, ki ga je treba mesečno plačevati, vrtoglavo visok. Poslovno sta v popolnem krču. Vsekakor je konec pogodbe s Spotifyjem dalo piko na i njunim financam, ki že nekaj časa niso bile v dobrem stanju.

meghan, harry, nepremičnina, montecito
Montecito
profimedia

harry4
Montecito
profimedia

Prizadevanja za vrnitev k slavi preteklih let ne morejo plačati obrokov kredita. In po razhodu s kraljevo družino se Harry in Meghan menda trudita zgraditi tisto, o čemer sta vedno sanjala. Govorilo se je celo o ločitvi, vendar so vse govorice ostale v sferi špekulacij. Kaj se zares dogaja za zaprtimi vrati vile, ki jo bosta kmalu prodala, pa resnično vesta le ona …

In kakšna je vila, ki bo kmalu na voljo?!

ZASEBNOST IN VARNOST NA PRVEM MESTU

Selila sta se iz Anglije v Kanado in nato v ZDA, kjer sta zatočišče našla v soseski Beverly Hills, in sicer v razkošni vili ameriškega producenta Tylerja Perryja, in nazadnje, po poročanjih tujih medijev, se na začetku julija vselila v lastno vilo v Montecitu v Kaliforniji. Za nepremičnino v tem zaselku naj bi se odločila zaradi veliko zasebnosti in varnosti, ki ju zagotavlja. Njuni sosedje so med drugimi Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Rob Lowe in George Lucas.

harry3
Montecito
profimedia

harry3
Montecito
Profimedia

9 spalnic, 16 kopalnic

Na skrivaj kupljena nepremičnina, sicer zgrajena leta 2003, ki je bila prej last ruskega oligarha Sergeja Grišina, ju je stala 14,6 milijona ameriških dolarjev. Ponaša se z devetimi spalnicami in 16 kopalnicami na 1350 kvadratnih metrih površine, stoji pa na veliki posesti z urejenim parkom z vrtnicami, italijanskimi cipresami, nasadi cvetoče sivke in stoletja starimi oljkami. Seveda ji ne manjka velik bazen, igrišče za tenis in hiša za goste z dvema spalnicama. 

meghan, harry, nepremičnina, montecito
Montecito
profimedia

harry5
Montecito
profimedia

Italijanski slog 

Za zdaj so na voljo le fotografije nepremičnine iz leta 2015, ko se je zadnjič javno pojavila na trgu. Notranjost je opremljena v slogu italijanske vile z nekoliko navdiha mehiške haciende ...