Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Princ Harry bo "odletel" ...

kš, 13.07.2023 20:19:12

Princ Harry in Meghan Markle naj bi že nekaj časa pod isto streho živela ločeno. Na dan pa je prišla novica, da bo Harry kmalu zapustil ZDA in odletel v Afriko!

Prisluhnite - Harry bo "odletel" ... Kaj bo pa naredila Meghan?!

Harry gre v Afriko

Delite na:
Princ Harry bo "odletel" ...
Princ Harry bo kmalu sedel na letalo in odletel daleč stran! Profimedia / KŠ

Meghan možu ne bo sledila, saj misli postati guvernerka Kalifornije!
Dobro obveščeni pravzaprav trdijo, da ima Harry že spakirane kovčke. Meghan mu ne bo sledila, saj nima niti najmanjšega namena slediti možu in se odpovedati svoji karieri, ki je sedaj usmerjena v politiko.
Harry in Meghan živita vsak svoje življenje. Vsak s svojimi obveznostmi, vsak s svojimi prijatelji ali domnevnimi ljubimci ... Med njima naj ne bi bilo skoraj več nič komunikacije. Šele zdaj je prišlo na dan, da se je Harry pred mesecem dni, udeležil dogodka Diana Award, dobrodelne organizacije v čast pokojni princesi. Videoposnetek s Harryjem je na družbenih omrežjih delila voditeljica večera in sama dobitnica nagrade leta 2021 Vee Kativhu. In kar takoj pade v oči, je da je Harry sam.

Bo princ mož predsednice? Zdi se noro, a vendarle, nič nas več ne preseneča.
Parček se bo kmalu ločil ...
Profimedia


Tudi takrat torej lady Markle ni spremljala svojega moža, čeprav si je od poroke s Harryjem vedno prizadevala vzpostaviti povezavo z Diano. Gre za komunikacijsko strategijo, s katero naj bi postala bolj sprejemljiva v očeh britanske javnosti.
Vendar je to ne zanima več. Prav tako kot je ne zanima več, da bi spremljala svojega moža pri njegovih delovnih obveznostih. Še posebej, če je pri tem namerno izključena. Govorimo o novi doku-seriji, družbe Netflix, s katero je podpisana še ena milijonska pogodba.

Harry odhaja v Afriko

Toda tokrat Netflix ni želel, da bi sodelovala tudi Meghan. Izbran je namreč le princ. Vodilni iz Netflixa so mu namreč zaupali oddajo o Afriki, na katero je Harry zelo navezan. Zdi se, da je princ nad projektom navdušen in da komaj čaka, da odpotuje. Morda tudi zato, da bi pustil za seboj napetosti, ki jih doživlja v vili Montecito, čeprav so nekateri njuni prijatelji zanikali, da je med njima kriza.
Kakorkoli že, po zadnjih govoricah je Harry že spakiral kovčke za Afriko in Meghan mu ne bo sledila. Po pravici povedano, ni bila niti povabljena, vendar se zdi, da zaradi tega ne trpi veliko. Nasprotno, tudi sama ne namerava slediti svojemu možu na njegovih snemalnih pustolovščinah. Ne želi več živeti v nikogaršnji senci, niti v Harryjevi.

Želi postati guvernerka Kalifornije

Meg pa ima druge načrte. Če ji je Hollywood pred nosom zaprl vrata - ali natančneje - ji jih nikoli ni zares odprl, ima že dobro izdelan plan B: politiko. Navsezadnje jo že od nekdaj zanima Washington in tega ni skrivala niti med zadnjo predsedniško kampanjo, ko je odkrito nastopila proti takratnemu predsedniku Trumpu in za seboj povlekla tudi Harryja, zaradi česar so jo kritizirali tudi Američani.

Najbrž ni preprosto biti Meghan ...
Meghan želi imeti politični vpliv ... Mogoče bo celo guvernerka!
Profimedia

Meghan naj bi bila namreč pripravljena kandidirati za guvernerko Kalifornije in tudi zaradi tega se ne sme ločiti od Harryja. Sveže ločena kandidatka ne bi imela možnosti za zmago, poleg tega pa bi tvegala, da je volivci ne bodo marali. Zato se vojvodinja strinja, da bo Harry odšel v Afriko, kjer se bo zabaval z nosorogi, ona pa bo odšla v Kalifornijo, kjer bo pripravila svojo kampanjo s končnim ciljem - postati najvplivnejša ženska v državi.