cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

jesenice alge Svet24.si

Temni madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Je Harry zagledan v drugo?!!!

kš, 02.07.2023 13:56:36

Videti jei skoraj tako kot Harryjeva bivša, Chelsy Davy, njegova prva prava ljubezen.

Delite na:
Je Harry zagledan v drugo?!!!
Se je Harry res ogrel za blondinko Harrison Colcord?! Profimedia

Že povsem jasno je, da se Harry in Meghan ne razumeta več najbolje. Njun zakon je prišel skoraj do konca … Zadeve pa naj bi še dodatno zapletala tudi pomočnica vojvodinje Susseške, ki zelo spominja na Chelsy Davy, prinčevo nikoli pozabljeno bivše dekle.

Harry je povsem navdušen

Harry in Chelsy bi se morala celo poročiti.
Harry in Chelsy bi se morala celo poročiti.
Profimedia

Na dan torej prihajajo resnični razlogi, zaradi katerih bo ali pa morda že je, zakon med Harryjem in Meghan Markle propadel. Ne le finančne težave ter različni življenjski in poklicni cilji, temveč tudi ljubezenski trikotnik … Ali morda bi morali reči kvadrat, saj že nekaj časa krožijo govorice, da je Meghan flirta s postavnim Chrisom Sanchezem, družinskim telesnim stražarjem.

Zdaj se zdi, da je na vrsti Harry, ki naj bi se zagledal v drugo žensko. Lepotički, ki naj bi domnevno zapeljala princa, je ime Harrison Colcord. Tudi njo je Meghan, tako kot čednega telesnega stražarja Chrisa Sancheza, pred nekaj meseci zaposlila kot svojo osebno asistentko.

Kdo je Harrison Colcord?

Harrison Colcord - ne samo asebna asistentka, očitno tudi tekmica ...
Harrison Colcord - ne samo asebna asistentka, očitno tudi tekmica ...
YouTube

Colcordova ima res popoln življenjepis za tovrstno službo. V Severni Karolini je študirala oblikovanje in tekstilstvo. Na njenem profilu piše, da je "odličen vodja, ki zna delati v skupini, je motivirana in se zna spopadati s stresnimi situacijami, hkrati pa dosega cilje". Skratka, je idealna osebnost za lady Markle, ki, kot so takrat zapisali asistenti Buckinghamske palače, ne pozna urnikov, elektronska sporočila pošilja od jutra do noči, zahteva veliko, preveč, in je zelo ambiciozna.

Harry je bil noro zaljubljen v svoje nekdanje dekle Chelsy
Harry je bil noro zaljubljen v svoje nekdanje dekle Chelsy ...
Profimedia

Toda Harrison Colcord ima še eno posebnost, ki je Meg morda ni opazila, ko so jo zaposlili, saj je nevarno podobna Chelsy Davy, Harryjevi prvi veliki ljubezni. Princ je ni nikoli zares pozabil in jo je pred kratkim celo omenil med pričanjem na sodišču v Londonu med procesom proti britanskim medijem.

Podobnost s Chelsy Davy, Harryjevo pravo ljubeznijo

Poroka je odpadla, Chelsy nikakor ni morala živeti normalno zaradi paparacev.
Poroka je odpadla, Chelsy nikakor ni morala živeti normalno zaradi paparacev.
Profimedia

Harry je izjavil, da se je njegova ljubezenska zveza s Chelsy končala zaradi pritiska medijev. V bistvu je razmerje s princem končala, ker ni mogla več prenašati, da jo neprestano zasledujejo paparaci in da se njene fotografije ves čas pojavljajo na naslovnicah časopisov. Skratka, ni mogla več prenašati stresa.
Če se mediji ne bi tako močno vmešavali, bi se Harry po vsej verjetnosti poročil s Chelsy Davy. Ona je bila njegova prava izbranka. Videti je, da je Meghan vse skupaj le izkoristila.

Zavlačujeta?!

Čeprav ločitev v tem trenutku ne bi ustrezala ne Meghan in ne Harryju, je videti, da se kar oba spogledujeta z drugimi. Med njima očitno ni več prave kemije … Govori pa se tudi, da Meghan iz dneva v dan slabše prenaša prisotnost svoje osebne tajnice, saj naj bi slutila, da se je mož ogrel za postavno blondinko. Le ona, žena, lahko manipulira s svojim možem.

Meghan naj bi bila popolnoma besna ... Ona lahko, on ne sme!!!
Meghan naj bi bila popolnoma besna ... Ona lahko, on ne sme!!!
Profimedia

Čeprav se niso pojavile nobene govorice o Harryjevi morebitni prevari, se vseeno zdi, da Meghan ne more nadzorovati svojega ljubosumja. In to bi pojasnilo, zakaj je Harry spakiral kovčke in se preselil v svojo stalno rezervirano hotelsko sobo, s čimer si je nakopal jezo žene, ki naj bi ga nadlegovala s sporočili, elektronsko pošto in telefonskimi klici … Telenovela se nadaljuje …