bris, koronavirus, covid-19 Svet24.si

Število okužb še naprej narašča, dnevno ...

nočna, ponoči, gasilci, reševalci, policisti Svet24.si

Beg pred slovenskimi policisti usoden za ...

plaža, grčija, santorini Svet24.si

V tej balkanski državi bi se lahko temperature ...

janez jansa franci matoz bobo 2 Reporter.si

Če pade Janševa vlada, bo Franci Matoz na vrhu ...

janez-janša, sds Necenzurirano

Inšpektorji nad SDS zaradi tabora v Bovcu #foto

Svetlikajoči izbruh livescience com Odkrito.si

Odkrili novo vrsto optične iluzije

Žiga Gabrovec Njena.si

Žiga (MasterChef) ima slavno sestrično!

PODCAST ODKRITO: NLP so dejstvo - pogovor z Markom Savnikom

kl, 22.06.2021 08:35:09

Pri nas in na splošno se premalo pogovarjamo o NLP, meni raziskovalec nepojasnjenih pojavov, ki tudi zbira podatke o opažanjih NLP v Sloveniji, ki jih ni malo - a zanje ne vemo, ker ne pridejo v javnost.

Delite na:
PODCAST ODKRITO: NLP so dejstvo - pogovor z Markom Savnikom
Mark Savnik in Kamilo Lorenci odkrito.si

Čez nekaj dni bo v javnost prišlo poročilo ameriških obveščevalnih služb in obrambnega ministrstva o neznanih letečih predmetih, ki so jih opazovali in posneli pripadniki ameriške vojaške mornarice na vzhodni obali ZDA. Do zdaj je v javnost pricurljalo nekaj podrobnosti, predvsem ta, da so posnetki pristni in da ne gre za tehnologijo, ki bi bila znana ameriški vojski ali obveščevalnim agencijam.

Podcast Odkrito.si lahko poslušate na platformah Apple Podcast, Google podcasts, Spotify, Amazon music, Overcast, Deezer in mnogih drugih.

O tem in še marsičem drugem, kar se tiče neznanih letečih predmetov, smo se pogovarjali z Markom Savnikom, raziskovalcem nepojasnjenih pojavov, ki je tudi sam doživel nepojasnjeno izkušnjo, zbira pa tudi podatke o doživetjih drugih ljudi. O tem je treba govoiti, pravi. Treba je prekiniti s stigmo, ki se pojavlja v zvezi s tem.

Mark tudi zbira podatke o nenavadnih doživetjih, prireja predavanja in srečanja ljudi z izkušnjami z neznanimi pojavi ali letečimi predmeti. Lahko mu pišete na mark.savnik@gmail.com, ali obiščete njegovo spletno stran in Facebook profil.

Naš podcast lahko poslušate s klikom na spodnjo povezavo.